• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

BKM Lojistik'e 21 adet Krone Mega Liner Huckepack

BKM Lojistik'e 21 adet Krone Mega Liner Huckepack
BKM Lojistik, filosunu Mega Liner Huckepack ile genişlettiKrone’nin sadece Tire’deki fabrikasında üretilen, intermodal taşımacılığa uygun Mega Liner Huckepack modeli, son olarak BKM Lojistik tarafından da tercih edildi.

Türkiye’de İzmir, Tire’de üretim yapan Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden Krone, BKM Lojistik’e 21 adetlik Mega Liner Huckepack ürünü teslim etti. BKM, ilk etapta teslim aldığı 6 adet Mega HP’nin ardından, ikinci etapta da 15 adet aracı filosuna katacak. Özel olarak Tire’de üretilen Krone’nin Mega Liner Huckepack modeli, müşteriler tarafından çok talep görüyor. Mega Liner Huckepack; karayolu, denizyolu ve özellikle tren taşımacılığında nakliyecinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özel olarak üretiliyor. 

BKM Lojistik’te gerçekleştirilen teslimat törenine BKM Lojistik sahibi Edip Bakımcı, BKM Nakliyat  Genel Müdür Yardımcısı Aziz Öztiryaki, Krone Trailer Int. Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Krone Bölge Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt katıldı.

Filolarında kaliteden ödün vermedikleri için Krone’yi tercih ettiklerini belirten BKM Lojistik Sahibi Edip Bakımcı, “Krone’nin Mega Liner Huckepack modeli tüm ihtiyaçlarımıza cevap veriyor. Özellikle İngiltere ve Avrupa hattında çalıştığımız ve tren hatlarını kullandığımız için Huckepack modelini tercih ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de Krone ile çalışmaya devam etmeyi arzuluyoruz.

Maliyet ve yakıttan tasarruf

Intermodal taşımacılığa uygun Mega Liner Huckepack modelinin müşterilerden çok talep gördüğüne dikkat çeken Krone Trailer Int. Satış Yöneticisi Ömürden Özacar, “Sadece Tire’de üretilen Mega Liner Huckepack versiyonumuzda, 385/55/22,5” ebatlı lastik kullanılıyor. Böylece, hem maliyet azalıyor hem de yakıt tasarrufu, uzun ömür ve konforlu kullanım sağlanıyor. Krone Mega Liner Hucepack, ön dingil kaldırmalı, 2.75-2.90 metre yükseklikte. Aracın en önemli özelliği ise, çift seyahat yüksekliklerinde de Code XL sertifikasına sahip olması” diye konuştu.

BKM Lojistik

1970 yılında nakliye sektöründe hizmet vermeye başlayan Bakımcı Nakliyat, gelişen iş yaşamıyla birlikte 2007 yılında BKM Lojistik’i kurarak faaliyet alanını, araç sayısını ve çeşitliliğini arttırdı. İngiltere, İrlanda, İskoçya, Almanya, Belçika ve Hollanda başta olmak üzere, Avrupa'nın birçok noktasına ithalat ve ihracat, parsiyel ve komple hizmet veren BKM Lojistik, 70 adetlik bir araç filosuna sahip.

Bu haber toplam 5784 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim