• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

EMD Frigo, "Tercihim Thermo King" dedi

EMD Frigo, "Tercihim Thermo King" dedi
Türkiye’de tek çatı altında kurulu en büyük lojistik amaçlı iklimlendirilmiş depolama kapasitelerinden birisine sahip olan EMD Frigo Lojistik, soğuk zincir parsiyel gıda taşımacılığına Thermo King ile başlıyor.

Soğuk zincir taşımacılığı denilince akla gelen ilk marka olan Thermo King, soğuk zincir parsiyel gıda taşımacılığına adım atan EMD Frigo Lojistik’in de tercihi oldu.  Türkiye’de tek çatı altında kurulu en büyük lojistik amaçlı iklimlendirilmiş depolama kapasitelerinden birisine sahip olan EMD Frigo Lojistik, soğuk zincir parsiyel dağıtım araçlarında kullanmak için 3 adet T 1000 Spectrum, 2 adet T 800 Spectrum, 2 adet V 500 Spectrum, 1 adet Ce 450 max olmak üzere toplam 8 adet ünite teslim aldı. 

EMD Lojistik’e yeni üniteleri firmanın tesislerinde Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Müdürü Suna Türk ve Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan tarafından EMD Genel Müdürü Bülent Kaysılı’ya teslim edildi.

“Depo uzmanlığımızı taşımacılıkta da kullanacağız”

Türkiye’de tek çatı altında kurulu en büyük lojistik amaçlı iklimlendirilmiş depolama kapasitelerinden birisi olan EMD Frigo Lojistik, 4 yılı aşkın süredir kendi özmal deposunda ulusal ve uluslararası müşterilerine donuk, soğuk, serin, kuru gıda depolanması ve sipariş yönetimi konusunda hizmet veren EMD Lojistik Genel Müdürü Bülent Kaysılı “Soğuk depoda uzmanlaştığımızı düşünüyor ve bu uzmanlığımızı soğuk zincir parsiyel taşımacılığı konusunda da kullanmak istiyoruz. 8 araç ile soğuk zincir parsiyel gıda taşımacılığına başlıyoruz. Araç sayımızı artırarak lojistik sektöründe de büyümeyi hedefliyoruz. Thermo King ile güçlendirdiğimiz filomuz ile bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Thermo King Marka Müdürü Suna Türk, tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ettiklerini belirterek “Sektöründe Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan EMD Lojistik’e yeni başladıkları parsiyel taşımacılıkta çözüm ortağı olduk. Son teknolojiye sahip ürünlerimize ek olarak aracın ısı hareketlerini sürekli takip etme imkanı sunan Tracking (uzaktan takip sistemi ) cihazları ile müşterilerimiz ürünlerini güvenle taşımaktadır. Thermo King olarak sadece ürün satmıyor ihtiyaca uygun ürün seçiminden, satış sonrası servis ve bakım için gerekli tüm hizmetleri sağlıyoruz.”açıklamasında bulundu.

emd-frigo-thermoking.jpg

Bu haber toplam 7569 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim