• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

TIRSAN'a Avrupa'da ilgi büyük

TIRSAN'a Avrupa'da ilgi büyük
Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan ürünleri Avrupalı firmaların da ilk tercihi oluyor. Avrupa’nın önde gelen kiralama şirketi ICTS B.V. bu talepleri karşılamak için Tırsan ürünlerinden oluşan 46 adetlik filo kurdu.

Hollanda Rotterdam merkezli ICTS B.V. (International Container & Trailer Service) firması filosuna kattığı Tırsan ürünleri ile Avrupalı müşterilerine kiralama hizmeti veriyor. ICTS B.V.en son 2002 yılından bu güne Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın kutu treylerdeki öncü ismi Talson’u tercih etti. 

Talfix® donanımlı Talson TGM TAL treyler, Talson Kilit Müşteriler Satış Müdürü Johan Verdonscho tarafından ICTS B.V.CEO’su, Joop Roijakkers’e teslim edildi.  

Müşteri İhtiyaçlarını TIRSAN Ürünleri İle Karşılıyoruz

Teslimat töreninde konuşan International Container & Trailer Service CEO’su Joop Roijakkers, taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından biri olan DSV Global Transport and Logistics’e araç kiralama hizmeti verdiklerini söyledi. Müşterilerin Tırsan ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ve bunun için filolarına 46 adet Talson ve Kässbohrer marka treylerler kattıklarını açıkladı. 

Joop Roijakkers,”Sahip olduğumuz filomuzu müşterilerimizin isteklerini karşılayacak ürünler ile büyütüyoruz. Örneğin filomuzda, intermodal taşımacılığa uygun Kässbohrer Perdeli Mega, Talson Tekstil Taşıyıcı TGM TAL ve FNA Sınıfı Hava Kargo Taşıyıcı TAG FNA semi- treylerler yer alıyor” dedi. 

“Bugün burada teslim almış olduğumuz Talson semi-treylerleri tercih etmemizdeki en önemli etken; aracın sahip olduğu TALFIX® teknolojisi sayesinde üst yapısının sağlam olmasıdır” diyen Rojakkers filolarına kattıkları Talson’un sunduğu avantajları anlattı. “Bu sayede çift katlı yük taşımalarımızı gerçekleştirirken, TALFIX® teknolojisinin farklı boyutlardaki paletlerinin farklı kombinasyonlar oluşturuyor olması operasyonel işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor, bu da bizim için büyük avantaj. Ayrıca Talson treylerlerin, ürünlerin hızlı ve güvenli taşınabilmesi için TAPA (Transported Asset Protection Association – Değerli Ürünlerin Taşınması Birliği),  DIN EN 12642 Code XL sertifikalarına ve kriterlerine sahip olması da bizi oldukça memnun etti.” 

tirsan_1.jpgtirsan_2.jpg

Bu haber toplam 4573 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim