• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Taha Kargo altyapıda da lider

Taha Kargo altyapıda da lider
Taha Kargo, güçlü IT altyapısı, kaliteli personel yapısıyla altyapıda da lider olduğunu ortaya koydu. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için altyapıya sürekli yatırım yapan Taha Kargo, her alanda iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Günümüz lojistik sektörünün en önemli öğelerinden biri hiç kuşkusuz ki altyapıdır. Güçlü altyapı, firmanın gücüne güç katar. Bu bilinçle hareket eden TAHA KARGO, iş yaşamına başladığı andan itibaren altyapısına gerekli özeni gösteriyor. Altyapının bir gereklilik ve zorunluluk olduğu bilinciyle çalışmalarını sürdürten firmamız, müşterilerine en iyiyi, en kaliteliyi, en hızlı şekilde sunabilmek için çalışıyor. Geliş lojistiğimizde, operasyonlarımızda, gidiş lojistiğimizde, pazarlama ve satışlarımızda sürekli olarak altyapımızın ve kalitemizin sağlamlığını görmek mümkün.

Teknoloji ve profesyonelliği birleştirdik

TAHA KARGO Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “TAHA KARGO olarak, altyapımızı, insan kaynakları yönetimimizi, teknoloji geliştirme ve uygulama durumumuzu, elde etme (procurement) durumlarımızı profesyonel bir şekilde müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Rekabet avantajı elde etmek ve kimsenin yapmadığı biçimde müşterilerimize sonuç odaklı hizmet vererek farklılığımızı orataya koyuyoruz. Lojistik yönetimi firmaya aynı zamanda hem maliyet, hem de verimlilik avantajı sağlayabilecek bir olgudur. Bunun yanı sıra firma için yaratacağı değer avantajı da çok önemlidir. Verimlilik avantajı; artacak kapasite kullanım gücü, aktiflerin geri dönüşü ve iş yapış sürecindeki ortaklıklarla sağlanacaktır. Değer avantajı ise; iyi düzenlenmiş hizmetler, güvenilirlik ve ihtiyaç ve beklentilere karşılık verebilirlikle sağlanacaktır. Lojistik öğemizin altında yatan felsefe, malzemelerin akışını eskiden olduğu gibi birbirinden bağımsız faaliyetlerle gerçekleştirmektense,  kaynaktan son kullanıcıya kadar bu akışı planlamak ve koordine etmektir. Maliyet düşürme ve hizmet iyileştirmeyle rekabet avantajı elde ederek müşterilerimizi bir adım öne geçirmeyi ilke edindik.”

Güçlü IT altyapımızla her şey kontrol altında

Pazarlar, teknolojiler ve rekabeti belirleyen unsurlar değiştikçe organizasyonlarda değişime gitme baskısı her zamankinden daha çok hissediliyor. Ancak organizasyonların mevcut, katı yapıları onların çevre koşullarına hemen uyum gösterecek bir hızda değişimini engelliyor. Bu yüzden etkin bir lojistik yönetimini uygulayabilme isteği firmaları organizasyonlarında değişiklikler yapmaya itiyor. Fonksiyon bazlı odaklanma yerine süreç bazlı odaklanma firmaların değişimde tercihi oluyor. Taha Kargo olarak güçlü IT altyapısıyla tüm sistemleri anında kontrol ediyor.

Bu haber toplam 9698 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim