• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Endüstriyel lojistikte global bir oyuncu olan GEFCO Group, icra kurulunu yeniliyor

Endüstriyel lojistikte global bir oyuncu olan GEFCO Group, icra kurulunu yeniliyor
Otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO Group atanan yeni üyesi ve iki üyesinin yeniden görevlendirilmesiyle İcra Kurulunu yeniliyor.

Otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO Group atanan yeni üyesi ve iki üyesinin yeniden görevlendirilmesiyle İcra Kurulunu yeniliyor.

Kuruldaki düzenlemeler hakkında GEFCO Yönetim Kurulu Başkanı Luc Nadal şunları söyledi: "Bu yeni organizasyonla GEFCO Group, çeşitli uzmanlıklaryla daha güçlü bir sinerjiden yararlanacak. Bu, verimliliği arttıracak ve önemli pazarlarda büyümemizi hızlandırarak organizasyonlarımızın performansını güçlendirecek,” dedi.

Karayolu, Bitmiş Araç Lojistiği, Depolama ve Yeniden Kullanılabilir Paketleme İdari Başkan Yardımcısı Emmanuel Cheremetinski

Emmanuel Cheremetinski 2015 yılından itibaren Karayolu (OVL) İdari Başkan Yardımcısı olarak GEFCO İcra Kurulu'nun bir üyesidir. Yeni görevi, Depolama ve Yeniden Kullanılabilir Paketleme (WRP) ve Bitmiş Araç Lojistiğini (FVL) de içermektedir.

OVL, FVL ve WRP faaliyetlerine fonksiyonel ve stratejik liderlik sağlamaktan sorumlu olan Cheremetinski, bu faaliyetlerin yönlerini belirleyecek, performanslarını izleyecek ve bağlı şirketlere gerekli desteği sağlayacaktır.

Bankacılık sektöründe çeşitli pozisyonlarda 10 yılı aşkın bir süre çalışan Emmanuel Cheremetinski, 2005'ten itibaren Avrupa'da demiryolu pazarının rekabete açılmasına katkıda bulunmak için SNCF'ye katıldı. Benelüks ve İtalya'da Demiryolu Şirketleri Başkanı olarak başladı, daha sonra Uluslararası Direktör oldu. 2010'da Emmanuel, gelişmekte olan pazarlarda (Afrika ve Güney Amerika) nehir taşımacılığını geliştirmek üzere bir lojistik varlık yöneticisi olan Touax Group'un İcra Kurulu'na katıldı. Ardından Temmuz 2015'te Karayolu biriminin stratejik ve fonksiyonel yönetiminden sorumlu olarak GEFCO Group'a katıldı.

Ecole Centrale Paris mezunu olan Emmanuel Cheremetinski ayrıca 1995'te ekonomi diploması da aldı.

Pierre-Jean Lorrain, CEBAME ve EUROMED İdari Başkan Yardımcısı

Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu Bölgesi (CEBAME) Eski İdari Başkan Yardımcısı olan Pierre-Jean Lorrain ayrıca EUROMED bölgesinin de başkanlığını üstleniyor. Bu görevde iki bölgenin birleştirilmiş performansını arttıracak ve sinerji yaratılmasına ve kaynakların ortak kullanılmasına katkıda bulunacak. 

Kariyerine UNILOG'da IT Proje Yöneticisi olarak başlayan Lorrain, GEFCO’ya 1989'da IT Proje Yöneticisi olarak katıldı, Bitmiş Araç Lojistiği'nde çeşitli pozisyonlar üstlendi ve 2001'de GEFCO İngiltere'nin Bitmiş Araç Lojistiği Müdürü oldu. 2006 ve 2010 arasında GEFCO kurumsal genel merkezinde otomobil dağıtım işini yönetti ve ardından 2010'da İtalya şubesinin Genel Müdürlüğüne getirildi. 2013'te GEFCO Group'un Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu Bölgesi Direktörü oldu ve Grubun İcra Kurulu'na katıldı.

Emmanuel Delachambre, GEFCO Fransa İdari Başkan Yardımcısı

2013'te GEFCO Fransa'da Performans ve Sürekli İyileştirme'den sorumlu Yardımcı Direktör olarak GEFCO Fransa'ya katıldı. 2015'e GEFCO Fransa'ya Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Kariyerine muhasebe denetimi sektöründe başladı ve 2006'ya kadar FRET SNCF'de çeşitli pozisyonlarda çalıştı, ardından büyük bir demiryolu şirketi olan VFLI'ya geçti ve daha sonra Euro Cargo Rail Genel Müdürü olarak çalıştı.

Emmanuel Delachambre, 1992'de EDHEC Business School'dan mezun oldu.

Bu haber toplam 3642 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim