• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

MNG Kargo'nun satışı onaylandı

MNG Kargo'nun satışı onaylandı
MNG Kargo Yurt içi ve Yurt dışı Taşımacılık AŞ'nin tek kontrolünün Mirage Cargo B.V. tarafından devralınması kabul edildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, MNG Kargo Yurt içi ve Yurt dışı Taşımacılık AŞ'nin tek kontrolünün Mirage Cargo B.V. tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Kurul tarafından ayrıca, Sapa AS'nin tek kontrolünün Norsk Hydro ASA tarafından devralınması ve Cinven Capital Management (V) General Partner Limited tarafından yönetilen Beşinci Cinven Fonu ve Canada Pension Plan Investment Board tarafından GTA Travel Holding Ltd, Kuoni Holdings Plc ve iştiraklerinin ortak kontrolünün devralınması işlemlerine izin verildi.

Alenka Enerji Üretim ve Yatırım AŞ'nin belli oranda hissesinin Borusan EnBW Enerji Yatırımları ve Üretim AŞ ve Borusan Danışmanlık ve Ortak Hizmetler AŞ'ye devredilmesi işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı.

PwC Danışmanlık Hizmetleri AŞ'nin bir kısım faaliyetlerinin PwC Yönetim Danışmanlığı AŞ'ye devredilmesi ve devamında PwC Danışmanlık Hizmetleri AŞ'nin belli oranda hissesinin ve PwC Yönetim Danışmanlığı AŞ'nin belli oranda hissesinin PwC Europe TR Holding GmbH Danışmanlığı AŞ tarafından devralınması işleminin kapsamda olmadığına karar verildi.

Nissin Yıldız Gıda San. ve Tic. AŞ ile Önem Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Sakarya ili Hendek ilçesinde bulunan makarna üretim tesislerinin Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararı onaylandı.

Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası AŞ uhdesinde bulunan tüketici kredisi portföyü ve müşteri veri tabanının Final Varlık Yönetim AŞ aracılığı ile Burgan Bank AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Bultur Turizm ve Ticaret AŞ'nin belli oranındaki hissesinin Bartu Turizm Yatırımları AŞ tarafından devralınması işleminin kapsamda olmadığı kararına varıldı.

Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında teşebbüs yükümlülüklerinin Bilişim Sanayicileri Derneği İktisadi İşletmesi aracılığıyla yerine getirilmesi için hazırlanan üyelik sözleşmesine bireysel muafiyet tanınması kararlaştırıldı.

Bu haber toplam 8558 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim