• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Türkiye’nin en etkin tedarik zinciri profesyonelleri belirleniyor

Türkiye’nin en etkin tedarik zinciri profesyonelleri belirleniyor
Dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi 13 Aralık 2017 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de açıklanacak.

Dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi 13 Aralık 2017 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de açıklanacak. ‘’Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesinde yer alan adayların 4 farklı kategoride yarışacağı gecede; adayların ödülleri meslektaşları tarafından yapılacak oylama sonucunda belirlenecektir. 

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile organize edilen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi için şimdiden 100’ün üzerinde şirket başvurularını gerçekleştirdi. Listede yer almak için yapılacak başvuruların ön koşulları arasında; Türkiye’de görev yapma, tedarik zinciri, lojistik ve üretim alanlarında en az 5 yıllık deneyime sahip olma, lojistik ve tedarik zinciri alanında uygulanmış projeler gerçekleştirme ve şirketinin tedarik zinciri alanında yönetici konumunda bulunma şartları yer alıyor. 

Organizasyona ev sahipliği yapan Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer “Türkiye’de Tedarik Zinciri kavramını yaygınlaştırmak için ilk kez 2014 yılında çalışmalara başlamıştık. Bu kadar büyük rekabetin olduğu günümüzde her sektör için doğru zamanda, doğru yerde ve doğru ürününün bulunabilir olması hayati önem taşımakta. Bu da ancak tedarik zincirinin iyi yönetilmesi ile mümkün olabilir. Bu düşünce ile yola çıkarak "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri’’ listesini yayınlamak istedik. Her geçen sene başvuru sayılarının arttığını görmek ise amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü markaların ödül aldıkları liste için şimdiden 100’ün üzerinde başvuru aldık. Başvurularımız halen devam ediyor. Her yıl bu uygulamayı sürdürerek tedarik zincirinin önemini vurgulamaya devam edeceğiz” dedi.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi 13 Aralık 2017 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenl
enecek olan gala yemeğinde açıklanacak.

 

Bu haber toplam 17272 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim