• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Logitrans Transport Lojistik Fuarı, 15-17 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek

Logitrans Transport Lojistik Fuarı, 15-17 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek
Son yıllarda düzenlediği organizasyonlarla Aliağa’daki liman ve lojistik konularına dikkat çeken Aliağa Ticaret Odası, liman, lojistik ve taşımacılık sektörüne ilişkin tüm paydaşların bir araya geldiği etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), 15-17 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan, uluslararası boyutta Türkiye’de düzenlenen en önemli lojistik fuarı olma özelliği taşıyan ve dünyanın birçok ülkesinden 200 dolayında katılımcının yine çok farklı coğrafyalardan gelmiş 15 bin dolayında ziyaretçi ile buluşacağı “Logitrans Transport Lojistik Fuarı"na Aliağa, liman ve lojistik sektörünün önde gelen firmaları ile katılıyor. Aliağa Ticaret Odası ile birlikte Logitrans 2017 Fuarı'na Aliağa, lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Nemport, Ege Gübre Limanı ve Alkon Lojistik katılacak. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa liman ve lojistik sektörünün önde gelen ve aynı zamanda Oda üyesi olan firmalar ile Logitrans Fuarı'nda yer alarak hem Aliağa’nın lojistik gelişimini ortaya koyma fırsatı bulacaklarını hem de üyelerinin yeni müşterilerle tanışması için zemin oluşturacaklarını söyledi.

LİMANLAR TANITILACAK

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, bölge ve ülke lojistik sektörü açısında Logitrans Fuarı’na önem verdiklerini ve bu yılda açacakları stant ile Aliağa’yı ve Aliağa limanlarını gerek ulusal ve gerekse uluslararası sektör temsilcilerine tanıtmaya devam edeceklerini dile getirerek, “Bu amaçla uluslararası organizasyonların içinde yer alarak Aliağa’nın tanıtımını yapmak için yoğun çaba sarf ediyor, üyelerimizi de uluslararası organizasyonlarda tanıtmak ve dünya lojistik pazarındaki yeni müşterilerle tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin lojistik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemliyor ve üyelerimiz için önemli veriler elde etme fırsatı buluyoruz. Son 5 yıldır katıldığımız fuarda bu senede açacağımız stantta bölgenin vizyonunu ve sektörün gelişmişliğini ortaya koyarak, ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerinin dikkatini daha fazla Aliağa’ya çekmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 14588 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim