• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

İlk sınavda yüzde 100 başarı elde ettiler

İlk sınavda yüzde 100 başarı elde ettiler
Amatör Denizcilik Belgesi ve KMT sınavlarına uzaktan eğitimle hazırlananlar yüzde 100 başarı elde etti.

Amatör Denizcilik Belgesi ve KMT sınavlarına uzaktan eğitimle hazırlananlar yüzde 100 başarı elde etti.

www.amatordenizcilik.com  uzaktan denizcilik eğitimleri sitesindeki eğitimlere katılarak ADF tarafından yapılan sınavı geçen ve  Amatör Denizcilik Belgesi alan kursiyerler  kaptan oldu…
 
Mevzuat gereği 24 metreye kadar özel tekneleri kullanabilmek için gerekli olan ve Amatör Denizcilik Federasyonu tarafından belirlenen merkezlerde online yapılan “Amatör Denizcilik Belgesi” sınavlarına hazırlığı sağlayacak ve amatör denizcilerin gerekli tüm bilgilerle donanmasını sağlayan uzaktan eğitim sitesi  www.amatordenizcilik.com'u yayına alan Kuzey Danışmanlığın eğitim koordinatörü Elif Kuzey'in www.denizhaber.com.tr'ye yaptığı açıklamaya göre; 2011 yılının son iki ayı içinde eğitim alan 108 amatör denizci adayı girdikleri ilk sınavda başarılı olarak amatör denizci belgesi aldı ve kendi teknelerinin kaptanı oldu.

Türkiye’de alanında tek olan denizcilikte uzaktan eğitim dönemini başlatan www.amatordenizcilik.com sürekli yenilenen içeriği, kullanıcılardan gelen taleplerle oluşturulan özel paketlerle amatör denizcilerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Sınıftan ve tekneden derslerin anlatıldığı videolar, konuların rahatlıkla anlaşılmasını sağlayan 3 boyutlu animasyonlar, okumayı sevenler için doküman formatlı  eğitimler, dijital olarak sunulan ve amatordenizcilik.com tarafından hazırlanmış Amatör Denizcinin  Kılavuzu Kitabı gibi farklı format ve  içerikleri kullanıcılarına sunan www.amatordenizcilik.com'da güvenli ödeme seçenekleri de mevcut.

Amatör Denizcilik Federasyonu tarafından düzenlenen online sınavla birebir aynı sistem ve formatta online amatör denizcilik deneme sınavları imkanı da sitede sunulmakta.

Türkiye'de ve belki  de dünyada bir ilki gerçekleştiren  www.amatordenizcilik.com'un içeriği ve sistemiyle ilgili bilgi istediğimiz Elif Kuzey şu açıklamalarda bulundu; "Denizciliği bir yaşam tarzı olarak görenler ve denizciliğe gönül verenler olarak, denizciliğe ilgisi olan herkese kolayca ulaşabileceği bir uzaktan eğitim sitesi hazırladık.

Öncelikle Türkiye’de hiç kimse 17 yaşını doldurmuş herkesin çok kolaylıkla kaptan olabileceğini ve 24 metreye kadar olan tekneleri kullanmak için sadece ADB ye sahip olması gerektiğini bilmiyor. Bu site öncelikle herkesin denize ilgi duymasını sağladı.

Gelişen teknolojiyle birlikte öğrenmenin yeri ve zamanı yok. Bu siteyi yapma amacımız öncelikle insanların evlerinden, işyerlerinden, tatilde bir şezlongdan kolayca "Denizcilik Eğitimi" alabilmeleri ve Amatör Denizcilik Belgesine sahip olabilmeleridir.

Kurslarımıza katılan herkes tercih ettiği  eğitimlere istediği yerden, istediği zaman ve istediği kadar 7/24 erişim sağlayabiliyor."
Amatör Denizcilik Eğitimlerini tamamlayan katılımcılara özel bir katılım belgesi de sunduklarını açıklayan Kuzey sözlerine şu şekilde devam etti;
“Türkiye’nin dört bir yanında onlarca kurs merkezi bulunmakta, fakat bu kurslara katılım çok az. Bunun sebeplerini araştırdık. Ana nedenlerden bazılarının günümüz şartlarında dershane ortamındaki kursların yüksek fiyat politikası ve en önemlisi de yoğun çalışma ve trafik şartları dolayısıyla isteklilerin kursa katılmak istememeleri olduğunu gördük.. Bu sebepler nedeniyle ADB kurslarına katılamayan 100 binlerce deniz sevdalısı olduğunu, çevremizden, internetteki ilgili forumlardan görmekteyiz. Birçok kişinin de belgesiz tekne kullanımı nedeniyle hukuki sorunlar yaşadığını da ayrıca bilmekteyiz.

www.amatordenizcilik.com olarak soruna adım adım çözüm bulma mantığıyla bir araya geldik ve  Tüm deniz sevenler ve Amatör Denizcilik Belgesi alarak 24 metreye kadar olan teknelerin kaptanı olmak isteyenler için, Dershane ortamında düzenlenmekte olan kurslardan çok daha ucuz ki (şu andaki paket fiyatı sadece ” 49 TL”) ve  Ne zaman, Ne kadar, Nereden ve kaç kere istenirse katılım sağlanabilecek "Uzaktan Eğitim" temellerine oturtulmuş, sanal dershane mantıklı bir online kurs sistemi geliştirdik.
Ayrıca yine teknelerde telsiz cihazı varsa kullanıcıda bulunması gereken KMT belgesi için de gerekli eğitimleri hazırlayarak deniz sevdalılarının hizmetine sunduk.

Çok güzel bir şey yaptığımızı da sitemize bu kadar kısa zamanda oluşan teveccühten, kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimizin daha ilk sınavda başarılı olarak belgelerini almış olmasından ve memnuniyet ifade eden geri dönüşlerden görmekteyiz ve çok mutluyuz.

www.amatordenizcilik.com Uzaktan Denizcilik Eğitimleri sitesinde eğitimler; yönetmelikteki gerekli konu başlıklarına göre uzmanlar tarafından hazırlanmış ve sınıftan ve tekneden video dersler, animasyonlar, flashlar, resimli ve örnekli teorik bilgiler ve indirilebilen word formatlarından oluşuyor. Ayrıca online deniz malzemeleri satışının yapıldığı bir de e-denizmarket bölümü mevcut.

Denizcilik eğitiminde uzaktan eğitim yönündeki eksikliği gören "KUZEY Danışmanlık" bilişim ve eğitim alanında ki tecrübesini denizcilikte uzaktan eğitim alanında geliştireceğini ve iddialı olacaklarını söylüyor.

adafin.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 3175 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim