• BIST 13860.59
  • Altın 6421.14
  • Dolar 46.1103
  • Euro 53.2385
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Topbaş: Yalova Limanı'nı İstanbul yapıyor

Topbaş: Yalova Limanı'nı İstanbul yapıyor
Yalova'ya gelen Kadir Topbaş, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Yalova'da sürdürülen Sahil Düzenleme Projesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Topbaş: Yalova Limanı'nı İstanbul yapıyor

Yalova'ya gelen Kadir Topbaş, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Yalova'da sürdürülen Sahil Düzenleme Projesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Topbaş ziyarette, İstanbul'un 2010 Kültür Başkenti ilan edildiğini hatırlatarak, "İstanbul, kendi özelliği, birikimi ve yapısı itibarıyla sadece Avrupa'nın değil dünyanın başkenti olma özelliğini taşıyor. Bizim için bu bir milattı." dedi. Vali Erbay, Topbaş'a 'Yürüyen Köşk'ün minyatürünü hediye etti, Topbaş ise Erbay'a lâle figürlü çini ve 'Eskimeyen İstanbul' adlı kitabı takdim etti. Basına kapalı devam eden görüşmenin ardından Topbaş, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaret etti. Topbaş, ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Yalova'da sürdürülen Sahil Düzenleme Projesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 9 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Topbaş, şöyle konuştu:

"Rıhtım ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. İskele çalışmasını haziran ayına kadar bitirmeyi planlıyoruz. Böylece Yalovalı ve İstanbullular rahat edecek. Yalova bizim için çok değerli. Turizm açısından çok önemli bir il. Yalova, ulaşımda da İstanbul'a en fazla destek veren ilimiz. Yalova'da bulunan liman çalışmalarını İDO ile yürütüyoruz. Yalova'da İDO çıkışına alt geçit yaptık. Bu trafiği önemli ölçüde rahatlatıyor. En kısa zamanda bu çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz."

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim