• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Açık deniz balıkçılık turnuvası sona erdi

Açık deniz balıkçılık turnuvası sona erdi
Her yıl iş ve sanat dünyasından önemli isimlerinin katılımıyla düzenlenen Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı Balıkçılık Turnuvası 4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

12.’si düzenlenen turnuva bu yıl Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Cem Boyner, Berent Akdemir, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Deniz Özkardeşler, Erhan Görücüoğlu, Haluk Özsaruhan, Nilgün Özsaruhan, Korcan Karar, Ricardo Aliberti, Sinem Güven, Yaprak Özdemiroğlu gibi iş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü isimlerini ağırladı.

Bir denizcilik geleneği haline dönüşen ve 4-7 Ekim tarihlerinde Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirilen Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı Balıkçılık Turnuvası 80 teknenin katılımıyla düzenlendi. Bu sene 12. kez gerçekleştirilen turnuvaya 300’ü aşkın sporcu kayıt yaptırdı. Turnuvada, Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Cem Boyner, Berent Akdemir, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Deniz Özkardeşler, Erhan Görücüoğlu, Haluk Özsaruhan, Nilgün Özsaruhan, Korcan Karar, Ricardo Aliberti, Sinem Güven, Yaprak Özdemiroğlu gibi iş ve sanat dünyasının önde gelen simaları da yer aldı.

can-kestelli̇-3.jpg
 
4 gün süren Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı Balıkçılık Turnuvası’nda, FES FISH isimli tekneyle yarışan ekip toplamda 118,2 kilo balık tutarak birinci olurken, 7.500 TL’lik ödülün sahibi oldu.

cem-boyner1.jpg

MAYKO isimli tekneyle yarışan takım ise ikinci olarak 5.000 TL’lik ödülü kazandı. Turnuvanın üçüncüsü 3.000 TL’lik ödül kazanan BIG BLUE isimli tekneyle yarışan ekip olurken, jüri özel ödülünü ise yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılan FRIEND SHIP teknesi aldı.

mahmut-özgener-ve-eki̇bi̇.jpg

Balıkçılık turnuvasında en büyük balığını ise, tek seferde 158 kiloluk balıkla BARACUDA isimli tekneyle yarışan ekip yakaladı.  En büyük balığı yakalayan ekip, toplamda 12.500 TL’lik ödülün de sahibi oldu.

turgut-konukoğlu1.jpg

Turnuvanın düzenlendiği ilk günden bugüne yabancı katılımcıların da yoğun ilgi gösterdiği Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı, bu yıl da dünyanın çeşitli yerlerinden birçok yarışmacıyı ağırladı. Turnuva 7 Ekim’de düzenlenen ödül töreni ve kapanış partisiyle sona erdi.

 

Bu haber toplam 12185 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim