• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Kısa vadeli kredilerini Arkas Holding yeniden yapılandırdı

Kısa vadeli kredilerini Arkas Holding yeniden yapılandırdı
Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, çalışanlarına yolladığı e-posta ile şirketin kısa vadeli kredilerinin yeniden yapılandırıldığını duyurdu.

Ekonomideki zorlu döneme atıfta bulunan Arkas, holdingin güçlü varlık yapısı ve fon yaratma kapasitesiyle sorunların aşılacağına olan güvenini yineledi. Daha önce de Yıldız Holding, Doğuş Grubu kredilerini yeniden yapılandırmıştı.

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden Arkas, kısa vadeli kredilerini yapılandırdığını duyurdu. Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas imzasıyla, 5 Ekim'de çalışanlara gönderilen elektronik postada bankalarla görüşmelerin sonlandırıldığı ve kredilerin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili çalışmalara başlandığı belirtildi.

Daha önce de Yıldız Holding, Doğuş Grubu, Gama ve Galatasaray Eski Başkanı Ünal Aysal'ın şirketi Unit Investment'in ortaklığındaki Yeni Üretim Elektrik A.Ş. de benzer şekilde kredi yapılandırmasına gitmişti. Çalışanlara gönderdiği e-postada ülkenin geçtiği zorlu ekonomik koşullara dikkat çeken Lucien Arkas, şirketin güçlü varlık yapısı ve fon yaratma kapasitesiyle zorlukların aşılacağına güveninin tam olduğunu da vurguladı. Arkas'ın gönderdiği e-posta şöyle:

"Sevgili Arkaslılar,

Son dönemde ülkemizin içinden geçtiği ekonomik koşullar sizlerin de bildiği üzere en büyüğünden en küçüğüne kadar tüm ekonomik aktörleri etkilemektedir. Arkas olarak bu etkileri minimize edebilmek için grubun kısa vadeli kredilerinin yeni bir plan dahilinde yapılandırılmasına ilişkin yaptığımız görüşmeler dün itibariyle sonuçlandırılmış ve bankalarla birlikte çalışmalara başlanmıştır. Sizlerin de katkılarıyla, güçlü varlık yapımız ve fon yaratma kapasitemiz ile bu zorlu ekonomik şartları hep birlikte aşacağımıza güvenim tamdır.

Sevgilerimle

Lucien Arkas"

1902 yılında temelleri atılan Arkas, acentelik, armatörlük, limancılık ve deniz, kara, demir, havayolu taşımacılığını entegre ederek sunduğu lojistik hizmetleri gibi ana iş kollarının yanında gemilere yakıt ikmalinden otomotive, sigorta hizmetlerinden bilgi sistemlerine ve kruvaziyer turizmine kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteriyor.

Arkas Holding’in 14'ü Türkiye’de olmak üzere 25 ülkede, 62 ofisi (Yunanistan, İtalya, Monako, Fransa, İspanya, Portekiz, Almanya, Fas, Cezayir, Tunus, Mısır, Lübnan, Libya, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin, Gana ve Nijerya) bulunuyor. Ayrıca tüm bu ülkelerde 67 şirketi ile 7 bin 300 kişiye istihdam sağlıyor.

Bu haber toplam 11382 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim