• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Şehir Hatlarından engelsiz boğaz turu

Şehir Hatlarından engelsiz boğaz turu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları düzenlediği boğaz turuyla çok özel misafirleri ağırladı. Şehir Hatları, Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencileri, veli ve öğretmenlerine boğaz turu düzenledi.

Orta ve ağır derecedeki zihinsel ve bedensel dezavantajlı öğrenci ve ailelerine moral vermek amacıyla düzenlenen boğaz turuna yaklaşık 100 kişilik öğrenci, veli ve öğretmen grubu katıldı. Şehir Hatlarının Kadıköy iskelesinden başlayan boğaz turuyla misafirler İstanbul’un güzelliklerini, tarihi ve kültürel mekanlarını denizden görme imkanı buldu.

img_1999.jpg

VAPUR MÜZİSYENLERİ KONSER VERDİ

Öğrenci, öğretmen ve ailelere moral vermek ve İstanbul’un güzelliklerini yakından göstermek için düzenlenen Boğaz turunda misafirler Kız Kulesi, Boğaz’ın her iki yakasındaki tarihi köşk ve yalılar, Beylerbeyi Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Rumeli ve Anadolu Hisarları gibi tarihi mekanları yakından görme fırsatı buldu. Keyifli geçen boğaz turunda misafirler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

img_2017.jpg

Boğaz turunda ikramların ardından vapur müzisyenleri, katılımcılara popüler şarkılardan oluşan parçalar söyledi. Konser misafirler tarafından beğeniyle takip edildi. Boğaz turunun ardından ailelere günün anısına özel hediyeler verildi.

img_2105.jpg

Şehir Hatları Hakkında

19. Yüzyılın ortalarından bugüne 167 yıllık bir deneyimi temsil eden Şehir Hatları, İstanbul’da, toplu deniz taşımacılığı hizmeti sunarak ulaşımda alternatif oluşturan, kültürel mirasımızın simgelerinden vapur, tersane ve iskelelere sahip çıkan, modern ve öncü bir şirkettir. Yüksek kurumsal itibarı, güçlü marka değeri ile İstanbul kent içi deniz ulaşımında tercih edilen lider bir kuruluştur.

 

Bu haber toplam 15407 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim