• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

İDO, ‘Sevgililer Günü’nde ‘First Class’ kampanya yaptı

İDO, ‘Sevgililer Günü’nde ‘First Class’ kampanya yaptı
İDO, Sevgililer Günü’nde sevgilileri Kadıköy İskelesi’nde #SarılGeç turnikesinde bedava geçiş sürpriziyle karşılarken farklı şehirlerde yaşayan çiftler için #AşklaGel adını verdiği kampanyasında deniz manzaralı fotoğraflarla sevgilileri buluşturdu.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş., 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilileri Kadıköy İskelesi’nde #SarılGeç turnikesinde bedava geçiş sürpriziyle karşılarken farklı şehirlerde yaşayan çiftler için #AşklaGel adını verdiği Sevgililer Günü kampanyasında deniz manzaralı fotoğraflarla sevgilileri bir araya getirdi.

Kampanya kapsamında Sevgililer Günü’nde #AşklaGel etiketiyle kareler paylaşan çiftlerden en çok beğeni alan fotoğrafın sahibine İDO’dan first class gidiş-dönüş bileti hediye edilecek.

İDO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kadıköy İDO İskelesi’nde bir turnikenin üstüne ‘Sevgililer Günü’ temalı bir giydirme yaptırarak turnikede sevgilileri bedava geçiş sürpriziyle karşıladı.

Gün boyu Kadıköy –Bakırköy hattında 08:00, 10:50, 15:20 ve 18:10 seferlerinde geçerli olan sürprizle sevgililere #SarılGeç yönlendirmesi yapan turnikenin önünde birbirine sarılan kişiler belirlenen turnikeden ücretsiz geçme hakkına sahip oldular.

Tüm İDO yolcularının da Kadıköy İskelesi’nde şahit olduğu renkli anlar, sevgililere eğlenceli dakikalar yaşattı.

untitled-14-056.jpg

İDO’nun sosyal medya hesapları üzerinden yürüttüğü ‘Sevgililer Günü’ kampanyası #AşklaGel projesinde İDO farklı şehirlerde yaşayan çiftleri deniz manzaralarının fotoğraflarını çekerek ve birbirlerini tamamlayan kolajlar haline getirerek @idosayfasını etiketlemeye çağırdı.

untitled-13-060.jpg

İDO, Sevgililer Günü’ne dair harika manzaralar paylaşan ve #AşklaGel etiketiyle paylaşım yapan çiftlerden kampanya sonunda en çok beğeni alan fotoğrafın sahibine First Class gidiş-dönüş bileti hediye edecek.

untitled-12-070.jpg

Bu haber toplam 2316 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim