• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İDO, Bayramda rekor kırmaya hazırlanıyor

İDO, Bayramda rekor kırmaya hazırlanıyor
İDO geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi kara, hava ve deniz yollarındaki hareketlilikte en çok tercih edilen ulaşım alternatifi olarak rekor kırmaya hazırlanıyor.

 İDO geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi kara, hava ve deniz yollarındaki hareketlilikte en çok tercih edilen ulaşım alternatifi olarak rekor kırmaya hazırlanıyor. Bayram boyunca hızlı feribot sefer sayısını 338’e, iç ve dış hat toplam deniz otobüsü sefer sayısını 512’ye, İDOBÜS sefer sayısını 200’e çıkaran İDO, araba vapur hatlarında da doldur boşalt sistemiyle yaklaşık 3 bin sefere ulaşarak toplamda 4 bin seferle rekor kıracak.

İDO, 4 günlük bayram tatilinde 4 bin seferle rekor kırmaya hazırlanıyor. Daha önce 9 günlük bayram tatillerinde düzenlediği ek sefer programını 4 günlük bu bayram tatilinde de sürdürecek olan İDO, Eskihisar - Topçular Hattı’nda uygulayacağı doldur-boşalt sistemi ile toplamda 4 bin sefere ulaşarak yeni bir rekor kırmayı hedefliyor.

17 Ağustos Cuma akşamı başlayacak ve 21 Ağustos Salı akşamına kadar devam edecek olan yolcu ve araç hareketliliğine, 54 gemisi ile hizmet sunacak olan İDO, anlık ek seferlerle de tatilcilere ve tüm yolcularına büyük avantajlar sağlayacak.

Yalova, Bursa, Bandırma ve Eskihisar hatlarında durmaksızın çalışacak hızlı feribot ve araba vapurları, bayram boyunca iki yaka arasında adeta mekik dokuyacak.

İDO CEO’su Önder Sezgi: “Doğru planlamayla ihtiyaca en uygun seçenekler geliştiriyoruz”

Bayram dolayısıyla yaşanacak yoğunluk nedeniyle yolcularına seyahat dönüşlerini son güne bırakmamalarını öneren İDO CEO’su Önder Sezgi; “Her bayram olduğu gibi bu bayram da çok yoğun bir talep bekliyoruz. Doğru bir planlama ile seferlerimizi yolcularımızın ihtiyaçlarına en uygun şekilde düzenliyoruz. Dört günlük bayram tatilinde 4 bin seferle rekor kırarken, yolcularımızın rahat ve hızlı ulaşımı, her zamanki gibi önceliğimiz olacak. Koyacağımız anlık ek seferlerle de yolcularımızın hiçbir mağduriyet yaşamamasını sağlayacağız” dedi.

Eylül ayında kış tarifesine geçmek için hazırlıklarını tamamlamakta olan İDO, önümüzdeki Kurban Bayramı ile ilgili sefer düzeni çalışmalarına da şimdiden başladı.

ido1.jpg

ido2.jpg

ido4.jpg

ido5.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim