• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C

İÇDAŞ'tan Buket Aslan 48. Açık Balkan Şampiyonası'na katılıyor

İÇDAŞ'tan Buket Aslan 48. Açık Balkan Şampiyonası'na katılıyor
Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) tarafından düzenlenen 48. Açık Balkan Şampiyonası’nda, İçdaş Spor Kulübü’nden Buket Aslan milli takımda ülkemizi temsil edecek.

Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) tarafından düzenlenen ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF)  2015 yılı Faaliyet Programında yer alan 48. Açık Balkan Şampiyonası 31Ağustos - 06 Eylül  2015 tarihleri arasında Golubac / Sırbistan’da yapılacak. TYF düzenlenecek olan şampiyonaya katılacak yelken milli takımını daha önceden düzenlenen şampiyonalarda derece almış sporcular arasından seçti.  Takımda, 2015 yılı Genç Bayanlar Türkiye 2.cisi olan Çanakkale İçdaş Spor Kulübü sporcusu Buket Aslan’da yer alıyor.

Ülkemizi temsil etmek üzere  yapılan daveti değerlendiren  Çanakkale İçdaş Spor Kulübü Başkanı Fuat Erkan Tekin “Kulübümüz sporcularından Buket Aslan bayanlarda Olimpik sınıf olan Laser Radial klasmanında Çanakkale tarihinde Yelken milli takımına  davet edilen 5. sporcumuz  oldu. Daha önceki yıllarda kulübümüz sporcularından Fatmanur Yazgan, İrem Anahtarcı, Mert Koçan ve Canberk Dişli başarılarıyla bizleri gururlandırarak Türkiye Yelken Milli takımında şehrimizi ve kulübümüzü temsil etmişlerdi. Çanakkale’miz, kulübümüz ve ülkemiz adına gurur duyuyorum. Güvenimiz tam olarak, tüm sporcularımıza desteğimizi  sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, tüm ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmek” diye konuştu.

Milli takımda, ülkemizi gururla temsil edeceğini belirten İçdaş Spor Kulübü’nün genç sporcusu Buket Aslan, “Bana bu imkanı sağlayan kulübüm İçdaş Spor Kulübü’ne, yöneticilerime, antrenörüme ve sponsorumuz İÇDAŞ’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 2012 yılında yelken sporuna başladığını ifade eden Aslan, “Yelkene, bir arkadaşımın önerisiyle İçdaş Spor Kulübü’nde ücretsiz kurs imkanı elde edip, ailemi ikna ederek başladım. Yelken sporunu çok seviyorum. Bu yüzden zorluğu, yorgunluğu beni hiç yıldırmıyor. Yelken, takım sporu olduğu kadar bireysel yeteneklerle de çok ilgili. Kendimi daha güçlü, özgüvenli hissediyorum. Çok çalışarak, yaz-kış antrenmanlara katılarak, gördüklerimi deneyip daha iyisini yapmaya çalışarak, hocalarımın destek ve yönlendirmeleriyle 3 yıl içinde bu noktaya geldim. Çok mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

buket_aslan.jpg

icdas-006.jpg

Bu haber toplam 2744 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim