• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali 4-6 Eylül’de

Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali 4-6 Eylül’de
Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali, 4-6 Eylül'de Martı Marina & Yacht Club'da Türkiye’nin ilk yat festivali Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali bu yıl 4-6 Eylül tarihlerinde Martı Marina & Yacht Club’da düzenleniyor…

Hisarönü Yat Festivali, Türkiye’nin keşfedilmeyi bekleyen koylarından Orhaniye’de deniz tutkunları ve sektörü bir araya getiriyor. Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek festivale, “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club ev sahipliği yapıyor. 4-6 Eylül tarihlerinde, çok sayıda teknenin rotayı Marmaris’e çevirmesi ve bu yıl karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor. 

Geçen sene ilki gerçekleşen festival özel geziler, deniz sohbetleri ve sosyal aktivitelerle oldukça zengin bir programa sahip.  Ege'nin güzel teknelerinin, denizcilerin ve tüm denizseverlerin bir araya gelerek yaz sezonuna görkemli bir veda ettiği Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali, Eylül ayının ilk hafta sonunda gerçekleşecek. Denizde, farklı kategoride tekneler için farklı programlarla Hisarönü Körfezi’nin güzelliklerinin keşfedileceği festival kapsamında IRC sınıfları için bir yarış da planlanıyor. Karada ise, denizi seven tüm misafirlerin keyifli vakit geçireceği aktiviteler düzenlenecek. Festival boyunca Martı Marina & Yacht Club’da deniz sohbetleri, özel konuklar, spor ve çok çeşitli aktiviteler, özel yemek ve partiler gerçekleştirilecek. Ayrıca, hem tekne sahiplerine hem de tüm festival ziyaretçilerine yönelik bir panayır alanı da hazırlanıyor. 

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yılda Türkiye’de ilk olan Hisarönü Yat Festivali’ne verdiğimiz destekle Türkiye’de son yıllarda gelişmekte olan yatçılığı daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Platinum ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz” dedi. 

Birbirinden güzel yelkenliler, motoryatlar, yarış tekneleri, klasik guletler bu özel organizasyon için yazın en güzel mevsiminde Hisarönü Körfezi’nde buluşacak. Deniz tutkunları ve meraklıları için çok çeşitli aktivitelerin planlandığı festival, bireysel katılımcıların yanı sıra kurumsal olarak adını duyurmak isteyen yelkencilere ve şirketlere de açık olacak. Şirketler, meslek örgütleri ve üniversiteler de dâhil denize gönül vermiş yerli ve yabancı tüm denizseverler festivale davetli. 4-6 Eylül’de düzenlenecek festivale, tekne, bireysel ve tanıtım amaçlı katılım için başvurular internet sitesinden bilgi alınarak yapılabilir; www.hisaronuyf.com 

Martı Marina Hakkında; 

1996 yılından bu yana hizmet sunan, “Mavi Bayrak” sahibi ve Türkiye'nin denize girilebilen ilk marinası Martı Marina & Yacht Club,  “Sadece bir Marina Değil bir Yaşam Tarzı”  ile “Misafir memnuniyeti öncelikli”  hizmet tarzını benimseyerek, misafirlerin kendilerini özel hissedeceği bir sunum ile  olağanüstü güzellikteki doğasıyla ve konforuyla tatilinize ev sahipliği yapan Martı Hemithea Hotel, yakın çevrede keşfedeceğiniz onlarca gizemli koy, uzun yolculuklarınızın dönüşünde tüm yorgunluğunuzu unutturacak Martı Marina & Yacht Club SPA, ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde düzenlenen hizmetler, kişiye özel kaptanlık eğitimi ve sunduğu birçok ayrıcalık ile Martı Marina & Yacht Club, misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Deneyimli kadrosu, 24 saat hizmet anlayışı, her boyutta tekne için 380 deniz bağlama ve 100 kara park kapasitesi ile kusursuz bir konaklama sunuyor.Çevreye duyarlı yaklaşımı ile Turmepa  (Deniz Temiz Derneği) işbirliği içinde Hisarönü Körfezi'nin temizliğini üstlenen mavi bayrak sahibi Martı Marina & Yacht Club, iki biyolojik arıtma tesisinin yanı sıra kimyasal arıtma tesisine de sahip bir marinadır.

Verdiği hizmetler arasında Yacht Hizmeti olarak; denizde bağlama hizmeti, çekme-atma hizmeti (60ton), elektrik (16, 32, 63, 125), ücretsiz su servisi, transitlog işlemleri, dalgıç hizmeti, teknik servisler, akaryakıt istasyonu, lojistik, atık alım hizmetleri yer almaktadır.

Bunların dışında; otopark, güvelik/CC TV, duş/WC, soyunma kabini/kilitli dolaplar, ATM, kablosuz internet, internet cafe, araç kiralama, havaalanı transferi, charter (yat kiralama), sağlık hizmetleri, kuaför, laundry, konaklama hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlere ek olarak  yeme-içme hizmetleri (Martı Marina Patisserie, Yacht Club & Bar'da latin ezgileri eşliğinde Akdeniz ve Uzakdoğu Mutfağı sunan Mistral Restaurant & Beach Club ve Fanari Restaurant), yelken okulu, jakuzili masaj salonları, Türk hamamı, saunası ve buhar odası da bulunan SPA & Hamam, konsept mağazalar; Supermarket & Şütte, El sanatları, Olive Farm, Yat Malzemeleri  gibi dükkanlarla da 7/24 tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Sadece 17 mil uzaklıkta keşfedilmeyi bekleyen Yunan adası Symi,  Hisarönü, Datça gibi zengin bir çevresi olan marina aynı zamanda Martı Yelken Klübü'ne de ev sahipliği yapıyor. Yelken dersleri, Scuba Diving dersleri alabileceğiniz ve daha pek çok spor aktivitesinde bulabilirsiniz.

yat_festival.jpg

yat_festival1.jpg

yat_festival2.jpg

yat_festival3.jpg

yat_festival4.jpg

Bu haber toplam 2538 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim