• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Med Marine, Efesan Port römorkörünü İzmit Körfezi’nde hizmete alıyor

Med Marine, Efesan Port römorkörünü İzmit Körfezi’nde hizmete alıyor
Med Marine tarafından Ereğli Tersanesi’nde inşa ettirilen Efesan Port adlı römorkör İzmit Körfezi’nde hizmet vermeye başlayacak. Med Marine geçtiğimiz ay da Safi Port adlı römorkörü körfezde hizmete almıştı.

Med Marine kendisine ait Ereğli Tersanesi’nde yaptırıp geçtiğimiz ay İzmit Körfezi’nde hizmete aldığı Safi Port adlı römorkörden sonra şimdi de Efesan Port adlı römorkörü hizmete almaya hazırlanıyor. Bugün sabah saatlerinde İstanbul Boğazı’ndan geçen römorkör İzmit Körfezi’inde hizmete alınacak. 

Med Marine Safi Port adlı römorkörünen sonra kardeşi Efesan Port adlı römorkörü de İzmit  Körfezi’nde hizmete almayı hazırlanıyor.  Türkiye’nin önde gelen kılavuzluk ve römorkör şirketi Med Marine, filo yenileme ve kapasite artırımı çalışmaları kapsamında gruba ait Ereğli Gemi Tersanesinde inşa ettiği sekiz adet römorkörden ikincisi İzmit Körfezi’nde hizmete giriyor. 

45tbp serinin ikincisi  olan Efesan Port  isimli römorkör bugün (2 Eylül) İstanbul Boğazı’ndan geçerek İzmit  Körfezi’ne sevk edildi. İnşa edilen römorkörlerden iki adedi 24 metre boyunda Robert Allen dizaynı olup 45tbp gücünde Azimut tahrik sistemine sahip. Diğer altı adet römorkör ise yine Robert Allen dizaynı olup 25 metre  boyunda ve 60 tbp gücünde Azimut pervane sistemi ile donatıldı. Halen tersanede inşa halinde olan 25 metre  ve 60tbp serisi altı römorkörün de Nisan 2016’ya kadar teslimatlarının tamamlanması planlanıyor.

Med Marine, kapasite artışı ile birlikte büyüyen gemi tonajlarının ihtiyaç duyduğu liman römorkör ve kılavuzluk servis hizmetinin en üst seviyede sunmakla birlikte kaliteli hizmet anlayışının devamlılığını amaçlıyor.

efe.jpg

efe1.jpg

efe2.jpg

efe3.jpg

efe4.jpg

Bu haber toplam 3347 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim