• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Türk P&I Sigorta Şirketi, İMEAK DTO Meclis Üyesi Bahri Turan'ın iddialarına cevap verdi

Türk P&I Sigorta Şirketi, İMEAK DTO Meclis Üyesi Bahri Turan'ın iddialarına cevap verdi
İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısında Türk P&I Sigorta Şirketi'nin kuruluş safhasına eleştiri getiren Meclis Üyesi Bahri Turan'a, Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker'den cevap geldi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında Türk P&I Sigorta Şirketi'nin kuruluş safhasına eleştiri getiren ve Denizcilik Kamu Politikaları Kurulu'nun kurulması gerektiği belirten İMEAK DTO Meclis Üyesi Bahri Turan'a, Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker yazılı açıklama ile cevap verdi.

Türk P&I Sigorta Şirketi'nin kurulması ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka'nın Yönetim Kurulu'na atanması ve maaş verilmesini isim vermeden  "Türk P&I Şirketi'ne Müsteşar atayıp da maaş verileceğine, Denizcilik Kamu Politikaları Kurulu'nun kurulması ile bunlar çözümlenebilir" sözlerine, Türk P&I Sigorta Genel Müdürü İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Sekreterliği'ne gönderdiği yazılı açıklama ile cevap verdi.

Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker ve Türk P&I Sigorta Hasar Müdürü Burcu Berrak imzasıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Sekretrliği'ne gönderilen yazıda, Türk P&I Sigorta Sigorta Şirketi Yönetim Kurulu'nun 11 hissedar 13 üyesi bulunduğunu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Baknalığı adına eski Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka'nın olduğu belirtildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis toplantısında konuşan Bahri Turan'ın işaret ettiği husulara cevap vermek amacıyla açıklama yapma gereğinde bulunduğu belirtilen yazıda, Türk P&I Sigorta Şirketi'nin Ana Sözleşmesi'nin 10. Maddesinde Yönetim Kurulu ile ilgili açıkca belirtilen "Aylık Ücret ve Huzur Hakkı Yoktur" Hükmünün bulunduğu iafede edildi.

Türk P&I Sigorta Şirketi'nin, Genel Müdür Ufuk Teker ve Hasar Müdürü Burcu Berrak imzasıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Sekreterliği'ne gönderdiği yazılı açıklama aynen şöyle;

turkpi_buyuk.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

 
Bu haber toplam 2983 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim