• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

UN Ro-Ro, sektörü Intermodal Europe 2015’te değerlendirdi

UN Ro-Ro, sektörü Intermodal Europe 2015’te değerlendirdi
U.N.Ro-Ro; Hamburg’da düzenlenen ve 40’ıncı yılını kutlayan intermodal, konteyner, kara, tren ve deniz taşımacılığı sektörlerinin önde gelen fuar ve konferansı Intermodal Europe’ta yer aldı.

Avrupa’nın en büyük Ro-Ro ve konteyner operatörlerinin katıldığı Hamburg Intermodal Fuarı bu yıl ilk kez Ro-Ro sektörü ile ilgili konferanslara da ev sahipliği yaptı. Fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da katılan U.N.Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu da, Ro-Ro sektörünün geleceğinin masaya yatırıldığı panelde bir konuşma gerçekleştirdi.

Sedat Gümüşoğlu, sektör ve U.N.Ro-Ro ile ilgili olarak şunları söyledi: “Daha hızlı ve ekonomik çözümler sunduğu için Ro-Ro hatları, diğer taşıma modellerine kıyasla daha fazla büyüyor. Bu büyümenin, intermodal bağlantılarla birlikte gerçekleşmesi de çok önemli. U.N.Ro-Ro olarak yeni yatırımlarımızla ve 2016 yılının Ocak ayında faaliyete geçecek Ambarlı limanımızla sektörün bu büyümesine katkı sağlıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Hedefimiz, Ro-Ro ve intermodal hizmetlerde kapasite artışları ile mevcut hatları güçlendirmek ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek" dedi.

roro_buyuk.jpg

U.N. Ro-Ro Hakkında:

1994 yılında uluslararası nakliye firmaları tarafından kurulan U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., 322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemili filosuyla İstanbul (Pendik) ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste Limanına, Pendik’den Fransa’daki Toulon Limanına düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiriyor. Eylül 2014’den beri, U.N. Ro-Ro, faaliyetlerini Actera-Esas Holding ortak yatırımı yönetimi altında sürdürüyor. U.N. Ro-Ro, Türkiye'nin ihracat ve ithalatının büyük bir bölümünü gerçekleştiren uluslararası karayolu taşımacılarının, farklı taşımacılık seçeneklerini birlikte kullanarak daha verimli bir şekilde hizmet etmesini sağlamak amacıyla, modern gemilerle, programlı, izlenebilir, güvenli ve ekonomik bir taşımacılık seçeneği sunarak, bölgesinde kombine taşımacılığın lider firması olmayı hedefliyor.

DENİZ HABER AJANSI

Bu haber toplam 2334 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim