• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Boot Messe Fuarı’nda Türkiye standı büyüyor

Boot Messe Fuarı’nda Türkiye standı büyüyor
İMEAK DTO Antalya Başkanı İnanç Kendiroğlu, Avrupa’nın en büyük yatçılık fuarlarından biri olan Düsseldorf Boot Messe Fuar’ında gelecek yıl Türkiye standının büyütüleceğini ve 3 farklı su sporuna imkan veren otellere ayrı bir stant açıldı.

Avrupa’nın en prestijli yatçılık ve su sporları fuarı olan Düsseldorf Boot Messe Fuarı Türkiye standında, Kültür Ataşeliği ve İMEAK Deniz Ticaret Odası işbirliğinde, dün akşam bir kokteyl gerçekleştirildi. Fuara katılan tüm firma temsilcileri, Boot Messe Fuar yetkilileri ve fuarı ziyaret edenlerin de katıldığı kokteylde, fuara ilişkin öneri, talepler ve genel değerlendirmelerde bulunuldu.

İMEAK DTO Antalya Başkanı B. İnanç Kendiroğlu, kokteylde Düsseldorf Boot Messe Koordinatörü Petros Michelidakis ile görüşerek, 2017 yılından itibaren fuarda Türkiye standının büyütülmesi konusunda yeni anlaşma yaptıklarını belirtti. Gelecek yıl fuardaki Türkiye standının 500 metrekareye çıkarılacağını ifade eden Kendiroğlu, şunları kaydetti. ‘’Fuarda yer alan Türkiye standı önümüzdeki yıl 500 metrekareye çıkartılacak. 7 nolu holde tekne ve büyük mega yat üreticileri için ayrı bir stant açılacak. Şu anda bulunduğumuz 13 nolu holde en az 3 farklı su sporuna olanak veren resort otellere de özel bir Türkiye standı açacağımızın anlaşmasına vardık. Düsseldorf Boot Messe Koordinatörü Petros Michelidakisi Antalya’ya gelerek incelemelerde bulunacak.’’

Gerçekleştirilen kokteylde İMEAK DTO Antalya Başkanı B. İnanç Kendiroğlu Kültür Ataşesi Osman Şahin’e plaket verirken, İMEAK DTO Antalya Müdürü Senem Nimet Çetin de Kültür Ataşesi Sekreteri Dila Gökmen’e plaket takdim etti. Kokteylde sunulan Türk mutfağının yöresel lezzetleri de Alman misafirler tarafından beğenildi.

antalya-dto-baskani-inac-denizhaberajansi-1.jpg

antalya-dto-baskani-inac-denizhaberajansi-2.jpg

antalya-dto-baskani-inac-denizhaberajansi-3.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu haber toplam 2183 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim