• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

MSC Cruises Küba seferlerini 2 gemi ile gerçekleştirecek

MSC Cruises Küba seferlerini 2 gemi ile gerçekleştirecek
MSC Cruises , 2015 Aralık’tan - 2016 Mart sonuna kadar tek gemi ile yaptığı Küba programını, Kasım ayından itibaren, 2 gemi ile gerçekleştirecek.

Amerika Birleşik Devletlerinin 50 yılı aşkın bir zaman diliminden sonra, 2014 Aralık ayında, Küba ile diplomatik ilişkileri canlandırma kararı ve karşılıklı büyükelçilikler açma hususunda uzlaşmaları, gerek Latin Amerika’da, gerekse dünyanın pek çok ülkesinde ilgi ve merakla karşılandı. Bunun sonucu olarak, tüm dünya Küba’ya odaklanmıştı. Küba ile ticareti geliştirme ve yeni pazarlar yaratabilme adına somut adımlar atmak üzere, dünya ülkeleri hazırlıklar yapmaya başladı.

Dile kolay 90 yıldan bu yana ilk defa bir Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Küba’yı ziyaret ediyor. Barack Obama’nın 20 Mart’ta ayak bastığı Küba’da, iki ülke arasındaki kültürel ve ticari ilişkileri geliştirmek hedefleniyor. Böylece neredeyse bir asra yaklaşan tutum tamamen değişmiş oldu.

İsviçre merkezli Avrupa’nın da en büyük gemi firması olan MSC Cruises şirketi son derece akılcı bir hamle yaparak yıllardır turizm sayesinde ekonomisini güçlendirebilen Küba’ya, dünyada ilk defa 22 Aralık 2015’te Havana hareketli Karayipler programı ile gemi seyahatlerini başlatmıştı.

KÜBA’DA HEDEF BÜYÜYOR!

Özelllikle Avrupa ülkelerinden gelen yoğun talepler sonucu, MSC Cruises , 2015 Aralık’tan - 2016 Mart sonuna kadar tek gemi ile yaptığı Küba programını, Kasım ayından itibaren, 2 gemi ile gerçekleştirecek.

KÜBA İÇİN TAM ZAMANI

Obama’nın ziyareti sonrasında da iki ülke arasında hızla gelişmeye başlayacak ilişkiler sonrasında, Küba’yı hala özünü koruyan yapısı ile keşfetmenin belki de tam zamanı. Üstelik Küba’ya kadar gitmişken, Karayipler’in de güzelliklerini keşfetme fırsatınız olacak. MSC Opera gemisi ile yapacağınız seyahatte, Jamaica ve Karayip adalarının incisi Cayman Adaları’ndan Meksika’nın popüler sahil kasabası Cozumel’e kadar hepsi bu tropik gemi seyahatinde. Dilerseniz, MSC Armonia gemisi ile Küba’nın yanısıra, Orta Amerika’nın en ilgi çekici ülkeleri Belize, Honduras ve Meksika’yı da keşfedebilirsiniz. Her iki gemi seyahati programında da, çizgi filmlerde gördüğünüz rengarenk balıklarla snorkeling yapacak, Küba’nın klasik otomobilleri ile adayı turlayacak, yerel halkın kültürünü yakından tanıma ve yerel lezzetleri tatma şansına sahip olurken, dev manta balıklarıyla okyanusta yüzmenin ayrıcalığını da yaşayacaksınız. Gemi seyahatinde gezilecek olan Orta Amerika ülkeleri ile Karayipler’in vizesiz oluşu ve Küba vizesinin de MSC Cruises tarafından veriliyor olması nedeniyle, vize konusunda zahmet yaşamayacaksınız. Size sadece gemi seyahatinin keyfini çıkarmak kalacak.

MSC Opera ve MSC Armonia gemileri ile gerçekleşecek 7 gecelik gemi seyahatleri, Tam pansiyon konaklama, gidiş-dönüş uçak biletleri, transferler, Türkçe rehberlik hizmeti de dahil, Kasım ayından itibaren 1.899 Avro’dan başlayan fiyatlarla sımsıcak bir havada keyifli bir tropik seyahat vaat ediyor.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim