• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

"Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs'ta Viaport Marina'da düzenlenecek

"Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs'ta Viaport Marina'da düzenlenecek
Bu yıl Tuzla'daki Viaport Marina'da ilki düzenlenecek olan 'Yacht Show Eurasia' milyonluk teknelerin şovuna sahne olacak. Fuar ziyaretçileri boyları 3 ile 40 metre arasında değişen tekneleri deniz üstünde test etme imkanı da bulabilecek.

Denize inmeye hazır sıfır teknelerin özel indirim ve özel fiyatlarla görücüye çıkacağı, uygun bütçeli tekne arayanlar için ikinci el teknelerin bulunacağı "Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Dünyaca ünlü tekne markalarının en özel tasarımlarının buluşacağı ve Tuzla'daki Viaport Marina'da düzenlenecek fuarda boyları 3 ila 40 metre arasında değişen 200 farklı seçenek yer alacak.

Via Fuarcılık tarafından düzenlenecek etkinlikte, dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları, hayalleri süsleyen birbirinden özel stok tekneler ve ikinci el tekneler deniz üstünde hemen test etme imkanı ile sunulacak.

Banka kredisi gibi birçok satın alma fırsatı bulunan fuarda meraklıları en özel tasarımlara sahip tekneleri hemen satın alıp denize açılabilecek.

Fuarda daha uygun bütçe alım yapmak isteyenler için 70 civarında ikinci el tekne hazır bulunacak. Yacht Show Eurasia'ya özel fiyat avantajları ile satışa çıkacak olan 200'ün üzerinde yat, mega yat, katamaran, yelkenli, sürat teknesi ve motor yat denizde şov yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Via Fuarcılık Grup Direktörü Dilek Karaduman, Avrupa ve Amerika pazarlarında ekonomik krizin etkileri hissedilirken, Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, yakın coğrafyadaki ülkelerin giderek güçlü bir pazar yapısı sergilediğini bildirdi.

Karaduman, "Önümüzdeki dönemde, küresel ekonomik koşulların da daha iyiye gitmesi ile bu pazarın önemi daha da artacak. Türkiye, yat ve yat malzemeleri üretim gücü ile bu pazarın en güçlü oyuncusu olma şansına sahip" değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 2809 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim