• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

13. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısı İskendreun’da yapılacak

13. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısı İskendreun’da yapılacak
13 . Denizcilik Eğitim Konseyi toplantısına İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Bölümü ev sahipliği yapacak.Toplantı 20-21 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

13. Denizcilik Eğitim Konseyi 20-21 Mayıs 2016 Tarihlerinde İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Türkiye ve Kıbrıs’ta lisans düzeyinde eğitim veren yaklaşık 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası ve ilgili kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katılacağı, Türk denizcilik eğitiminin sorunlarının tartışılacağı toplantı iskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi  ev sahipliğinde 20-21 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bülent Ecevit Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Rektörlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Zirve Üniversitesinin yanı sıra gözlemci olarak; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası, Milli Eğitim Bakanlığı'nın katılması bekleniyor. 

Bu arada toplantıya denizcilik firmaları, kuruluşları ve temsilcileri de katılım sağlayabiliyorlar.

denizcilik_egitim.jpg

Bu haber toplam 2558 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim