• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İDO'dan 19 Mayıs'a özel 66 ek sefer

İDO'dan 19 Mayıs'a özel 66 ek sefer
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda 4 günlük tatil planı yapanlarla birlikte oluşacak yoğunluğu karşılamak için 66 ek sefer koydu.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda 4 günlük tatil planı yapanlarla birlikte oluşacak yoğunluğu karşılamak için 66 ek sefer koydu.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, ek seferler Pendik-Yalova, Yenikapı-Yalova, Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Bandırma, Bostancı-Yenikapı /Çınarcık-Esenköy, Bursa/Yenikapı-Kadıköy ve Kadıköy-Yenikapı-Armutlu tatil köyü-Armutlu-Bursa hatlarında olacak.

Ek seferler, yarın başlayacak ve ilk gün Pendik-Yalova, Yenikapı-Yalova hatlarında altışar ek hızlı feribot seferi gerçekleştirecek, aynı gün Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hızlı feribot hatlarında da ikişer ek sefer düzenleyecek. İDO'nun deniz otobüsü seferlerinde ise 18 Mayıs günü Bostancı-Yenikapı/Çınarcık-Esenköy, Kadıköy-Yenikapı/Bursa ve Kadıköy-Yenikapı-Armutlu tatil köyü-Armutlu-Bursa deniz otobüsü hatlarında 1'er ek sefer olacak.

İDO, 19 Mayıs Perşembe günü de 19 ek sefer gerçekleştirecek. Bunların 4'ü Pendik-Yalova arasındaki hızlı feribot seferi, 6'sı Yenikapı-Yalova arasındaki hızlı feribot seferi, 4'ü Yenikapı-Bandırma arası hızlı feribot seferi, 2'si Yenikapı-Bursa arası hızlı feribot seferleri olacak. Hızlı feribot seferlerine ilaveten, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu tatil köyü-Armutlu-Bursa hattında 2 ve Bursa/Yenikap-Kadıköy hattında ise 1 ek deniz otobüsü seferi gerçekleştirilecek.

Tatil dönüşü için düzenlenecek ek seferler ise 21 Mayıs Cumartesi ve 22 Mayıs Pazar günleri gerçekleşecek. Cumartesi günü, tarifeli seferlere ek olarak Yenikapı-Bandırma arasında karşılıklı birer hızlı feribot seferi düzenlenecek.

İDO, 22 Mayıs Pazar günü için 26 ek sefer açıkladı. Pazar günü Pendik-Yalova hızlı feribot hattında 4 ek sefer gerçekleşirken Yenikapı-Yalova hızlı feribot hattındaki ek seferlerin sayısı 8'e çıkacak. Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında da 4'er ek sefer gerçekleştirecek olan İDO, Bursa-Armutlu-Armutlu tatil köyü-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü hattında 3, Bursa/Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü hattında 2 ve Esenköy-Çınarcık/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü hattında da 1 ek sefer yapacak.

Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim