• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

IMO Genel Sekreteri Kitack Lim, Dünya İnsani Zirvesi için İstanbul'a geldi

IMO Genel Sekreteri Kitack Lim, Dünya İnsani Zirvesi için İstanbul'a geldi
Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Kitack Lim, Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmak amacıyla, IMO Direktörü Jo Espinoza Ferrey ile birlikte İstanbul'a geldi.

Merkezi Londra'da bulunan Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Kitack Lim ve beraberinde IMO Direktörü Jo Espinoza Ferrey, Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak dün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli tarafından karşılanan IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey bir süre Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda dinlendikten sonra kalacakları otele geçti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde Akşam yemeğine katılan IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey'e; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Bedri Olcay Özgürce, İstanbul Liman Başkan Yardımcısı Dr. Fırat Bolat, İstanbul Liman Başkanlığı Denizcilik Uzmanı Dr. Emrah Yaman ve Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat eşlik etti.

IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve IMO Direktörü Jo Espinoza Ferrey, akşam yemeğinin akabinden, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait Acil Müdahale Botu ile İstanbul Boğazı'nda seyir yaptıktan sonra kalacağı otele intikal etti.

BİNALİ YILDIRIM IMO AİLESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR

Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'a özel açıklamalarda bulunan IMO Genel Sekreteri Kitack Lim, Dünya Denizcilik Üniversitesi'nden (WMU) sınıf arkadaşı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, AKP Genel Başkanı ve 65. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın IMO ailesi için önemli bir isim olduğunu belirten IMO Genel Sekreteri Kitack Lim, son yapılan IMO - Deniz Güvenliği Komitesi kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, Binali Yıldırım'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı 11 yılda, IMO'ya ve WMU'ya büyük destek sağladığını ve Dünya Denizcilik Üniversitesi'ne öğrenci gönderilmesi konusunda öncülük ettiğini, Genel Kurul üyelerine söylediğini kaydetti.

lim_1.jpg

lim_2.jpg

lim_3.jpg

lim_4.jpg

lim_5.jpg

lim_6.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

Bu haber toplam 2872 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim