• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bursa’da deniz uçağı seferleri iki aydır yapılmıyor

Bursa’da deniz uçağı seferleri iki aydır yapılmıyor
Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik ve Bandırma’dan Haliç’e düzenlediği deniz uçağı seferleri iki aydır yapılmıyor.

Burulaş yetkilileri seferlerin iptal edilmesine gerekçe olarak teknik nedenleri gösterirken, deniz uçağı seferlerinde büyük zarara uğranıldığı bu sebeple de seferlerin askıya alındığı ileri sürüldü.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, deniz uçağının ekonominin başkenti İstanbul’la Bursa arasında hava koridoru oluşturulması amacıyla kurulduğunu belirtmiş, yolcu sayısının her geçen gün arttığını, halkın kendi projesine sahip çıkmasının mutluluk verici olduğunu söylemişti.

Ancak deniz uçağı projesinde gelinen son nokta durumun hiç iç açıcı olmadığını gözler önüne serdi.

Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik ve Bandırma’dan Haliç’e düzenlediği deniz uçağı seferleri iki aydır yapılmıyor.

Burulaş yetkilileri, bilet almak isteyen vatandaşlara seferlerin iptal edilmesine gerekçe olarak detay vermeyip “teknik nedenlerden ötürü” derken, deniz uçağı seferlerinde büyük zarara uğranıldığı bu sebeple de seferlerin askıya alındığı ileri sürüldü.

Deniz uçağının hizmetlerini yürüten firmanın yüzlerce bin liralık alacağının ödenmediği, bu sebeple de sözkonusu firmanın ekiplerini uçuştan çektiği iddia edildi.

Bandırma Liman Başkanlığı’nınsa, deniz uçağı seferlerinde kullanılan iskelenin sökülmesi için Burulaş’a Mayıs ayının sonuna kadar süre verip, işletme iznini iptal ettiği de öne sürüldü.

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin büyük reklam kampanyaları düzenlediği deniz uçağı seferlerinin de hüsranla sonuçlanması, sosyal medyada Bursalıların sert tepkisine neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda deniz uçağı seferleri için filoya bir uçak daha eklenmişti.

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim