• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Denizcilik sektörü ONURSAN iftarında biraraya geldi

Denizcilik sektörü ONURSAN iftarında biraraya geldi
Denizcilik sektörünün önemli firmalarından Onursan, Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde düzenlediği iftar organizasyonu ile sektörü bir araya getirdi.

Onursan’ın geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeği dün akşam Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Onursan’ın düzenlediği iftar yemeği denizcilik sektörünü bir araya getirdi.

Onursan’ın geleneksel hale gelen iftar yemeğinde denizcilik sektörü bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakaladı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine denizcilik sektörü yoğun katılım gerçekleştirdi.

Onursan’ın iftar yemeğine TOBB Başkan Vekili Halim Mete, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı (GYİB) Başaran Bayrak, TOBB Denizcilik Meclis Başkanı Erol Yücel, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Gemi Makinaları ve İşletme Odası Başkanı Feramuz Aşkın, Anadolu Yakası Kumcular Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Naiboğlu, YA-SA Denizcilik Genel Müdürü Kaptan Erbil Özkaya, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Salih Zeki Çakır, Onursan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur ve denizcilik sektörünün temsilcileri katıldı. 

Onursan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur’un ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde Yılmaz Onur tüm masaları dolaşarak misafirlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi. Samimi ortamda geçen iftar yemeğinde denizciler sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdiler.

onursan_iftar_foto_galeri_1-001.jpg

Bu haber toplam 2834 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim