• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

İDO'dan, Eskihisar - Topçular hattında “Her Şey Dahil” hizmeti başladı

İDO'dan, Eskihisar - Topçular hattında “Her Şey Dahil” hizmeti başladı
Sunduğu hizmet kalitesi ve güvenilirliği ile 29 yıldır deniz ulaşımında faaliyet gösteren İDO, Eskihisar- Topçular feribotlarında her araç bileti alana bir açık büfe kuponu veriyor.

Geniş araç kapasiteli filosu ile her yıl milyonlarca yolcuya keyifli seyahat deneyimleri yaşatan İDO, Eskihisar- Topçular seferlerinde 5 yıldızlı konfor sunmaya başladı. Ücretsiz açık büfe hizmeti ve çocuk oyun alanları gibi yeniliklerle İDO, yolcularının 30 dakika süren Eskihisar- Topçular yolculukları sırasında her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

ÜCRETSİZ AÇIK BÜFE

Feribotlarının bir mola merkezi olmasını hedefleyen İDO’nun, yolcularına sunduğu yenilikler arasında her araç bileti alana bir ücretsiz açık büfe kuponu hizmeti yer alıyor. Sıcak yemeklerin yanı sıra havuçlu kek, susurluk tostu gibi lezzetlerinde yer aldığı zengin açık büfe menüsü ile İDO müşterilerinin kendilerini ev sıcaklığında hissetmelerini sağlıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN İDO’DAN OYUN ALANLARI

Müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren İDO, çocukları ve ebeveynleri de düşünerek Eskihisar- Topçular feribotlarında çocuk oyun alanları da kurdu. Konforlu ve keyifli seyahat etmeleri amaçlanan çocuklar ve ebeveynler, oyun alanlarında sefer boyunca sosis balonla figür yapma ve yüz boyama aktivitelerinden de yararlanabiliyor.

ÜCRETSİZ MASAJ KOLTUĞU VE SÜRPRİZ ETKİNLİKLER

Eskihisar - Topçular seferleri süresince yolcular, Temmuz ayı boyunca ücretsiz olarak masaj koltuklarından ve cep telefonu şarj makinelerinden de yararlanabilecekler.

Seferlerinde birçok ünlü markanın çeşitli organizasyonlar düzenlemesine imkan tanıyan İDO, ayrıca yıl boyunca birçok ünlü markaya ev sahipliği yaparak müşterilerine farklı farklı sürprizler sunacak.

Bu haber toplam 2280 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim