• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Sunexpress, uçuş ağını 8 yeni hat ile genişletiyor

Sunexpress, uçuş ağını 8 yeni hat ile genişletiyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019 yaz sezonunda da Türkiye - Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırmaya devam ediyor.

Hem Akdeniz hem de Ege Bölgelerine tarifeli seferlerle en fazla turist getiren havayolu SunExpress, 2019 yazında Antalya ve İzmir uçuş ağına Avrupa’da yeni destinasyonlar ekliyor.

2019 yazında Antalya’ya rekor koltuk arzı ve 4 yeni rota

Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, 2019 yaz sezonunda Antalya - Avrupa uçuşlarına beş yeni destinasyon ekliyor: Oslo, Eindhoven, Friedrichshafen, Göteborg ve Prag.

13 Nisan itibariyle Antalya’dan Avrupa’nın gözde destinasyonları Oslo ve Eindhoven’a direkt tarifeli seferlerle uçmaya başlayan SunExpress, 26 Mayıs itibariyle Antalya’dan İsveç’in ikinci büyük şehri Göteborg’u ve 11 Haziran itibariyle de dünyanın en çok ziyaret edilen turizm destinasyonlarından Prag’ı uçuş ağına ekliyor. Bütün bu yeni destinasyonlara ek olarak SunExpress, 5 Ağustos itibariyle de Almanya’da Friedrichshafen’a uçmaya başlıyor.

SunExpress, 2019 yazında Türkiye’nin turizm başkenti ve SunExpress’in merkezi olan Antalya’ya 3.7 milyon koltuk ile tarihinin en yüksek arzını gerçekleştiriyor. Mevcut birçok hatta uçuş frekansını da arttıran havayolunun 2019 yazında Antalya’dan sunacağı toplam dış hat destinasyon sayısı 36’ya yükseliyor.

İç hatlarda ise Antalya’yı direkt seferlerle Adana, İzmir, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van’a bağlayan SunExpress, Antalya’dan Türkiye’nin 8 şehrine uçuş gerçekleştiriyor.

İzmir - Avrupa uçuşlarına üç yeni destinasyon: Eindhoven, St. Petersburg ve Marsilya

İzmir’i aktarma merkezi olarak kullanan ilk ve tek havayolu olan SunExpress, 2019 yaz sezonunda İzmir kalkışlı Avrupa uçuşlarına üç yeni destinasyon ekliyor: Eindhoven, St. Petersburg ve Marsilya.

13 Nisan itibariyle İzmir’den Hollanda’nın Eindhoven şehrine direkt tarifeli seferlerle uçmaya başlayan SunExpress, 30 Mayıs itibariyle Rusya’nın popüler turizm destinasyonu St. Petersburg’a ve 10 Haziran itibariyle de Fransa’nın ikinci büyük şehri Marsilya’ya uçmaya başlıyor.

Aktarma merkezi İzmir’e bu yaz 1.7 milyon koltuk arz eden SunExpress’in yeni destinasyonlar ile birlikte 2019 yazında İzmir’den sunduğu toplam dış hat destinasyon sayısı 32’ye yükseliyor.

İç hatlarda ise İzmir’i direkt seferlerle Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Erzurum, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a bağlayan SunExpress, İzmir’den Türkiye’de toplamda 12 şehre uçuş gerçekleştiriyor.

Anadolu’da yüzde 30 kapasite artışı

Anadolu ile Avrupa kentleri arasında direkt seferlerle en fazla uçan ilk ve tek havayolu SunExpress, bir önceki yıla göre yüzde 30 kapasite artışı ile Kütahya, Malatya, Adana, Ankara, Gaziantep, Elazığ, Konya, Kayseri, Ordu-Giresun, Samsun, Trabzon ve Diyarbakır olmak üzere toplamda 12 Anadolu kentinden Avrupa’nın 16 şehrine direkt tarifeli seferler sunuyor. Havayolunun yaz sezonunda Anadolu’dan başlattığı yeni uçuşlar ise Ankara - Berlin, Malatya - Düsseldorf, Kütahya/Zafer - Düsseldorf, Samsun - Köln, Diyarbakır - Stuttgart, Elazığ- Stuttgart, Konya - Stuttgart ve Konya - Oslo.

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim