• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Kuşadası, Finike ve Çeşme’de marina müdürleri görevlerine başladı

Kuşadası, Finike ve Çeşme’de marina müdürleri görevlerine başladı
Setur Marinaları’nda tecrübeli 3 yöneticinin görev yerleri değişti. Çeşme Marina Müdürü Hakan Tellioğlu’nun Kuşadası Marina Müdürü; Onur Kunduz’un Çeşme Marina Müdürü ve Vedat Ergin’in ise Finike Marina Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları’nda dinamik ve sürdürülebilir çalışma deneyimi için tecrübeli 3 yöneticinin görev yerleri değişti. Çeşme Marina Müdürü Hakan Tellioğlu Kuşadası Marina Müdürü, Finike Marina Müdürü Onur Kunduz Çeşme Marina Müdürü, Antalya Marina Teknik Hizmetler Yöneticisi Vedat Ergin ise, Finike Marina Müdürü olarak atandı.

Toplam 10 marinasıyla Türkiye’de marinacılık gelişimini ve denizciliği destekleyen en önemli marka olan Setur Marinaları’ndaki bu görev değişiminin ardından marina müdürleri Kasım ayı itibarıyla yeni görevlerine başladı.

Kariyerinin 28 yılını marina yöneticisi olarak geçiren ve ilk olarak Setur Altınyunus Çeşme Marina’da göreve başlayan Kuşadası Marina Müdürü Hakan Tellioğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun. Turizm Meslek Yüksek Okulu’nda yat turizmi ile ilgili dersler veren ve 25 yıldır Setur Marinaları’nda çalışan Tellioğlu, aynı zamanda Turmepa Deniz Temiz Derneği Bölge Koordinatörü.

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü ve ardından Deniz Turizmi yüksek lisansı yapan Çeşme Marina Müdürü Onur Kunduz, marinalardaki hayatına 2011 yılında Port Alaçatı’da başladı. 2015 yılında Setur Marinaları bünyesinde Netsel Marmaris’te ön büro ve liman hizmetleri yöneticiliği yaptı ve ardından Finike Marina Müdürü oldu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya Akdeniz Koleji’nde tamamlayan Finike Marina Müdürü Vedat Ergin, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Lisans Bölümü’nden 2006 yılında mezun oldu. Antalya Serbest Bölgedeki muhtelif tersanelerin tekne ve mega yat projelerinde, proje mühendisi, proje müdürü, Kaş Marina’da teknik yönetici olarak çalıştı. 2016 yılından itibaren Antalya Marina’da Teknik Hizmetler Yöneticiliği görevini sürdürdü.

setur_marina_.jpgsetur_marina_finike.jpgsetur_marina_kusadsi.jpg

DENİZ HABER AJANSI

Bu haber toplam 15530 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim