• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Karşıyaka Balıkçı barınağı artık daha güvenli

Karşıyaka Balıkçı barınağı artık daha güvenli
İzmir Mavişehir'deki balıkçı barınağının çevresindeki görüntü kirliliğini bir süre önce ortadan kaldıran, vatandaşları denizle daha çok buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de bölgedeki altyapı eksiklerini giderdi.

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı'nı ve barınağın önündeki sahil yolunu yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.

Mavişehir'deki balıkçı barınağının çevresindeki görüntü kirliliğini bir süre önce ortadan kaldıran, vatandaşları denizle daha çok buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de bölgedeki altyapı eksiklerini giderdi. Deniz seviyesinde kalan, su taşkınlarıyla boğuşan ve dalgalara karşı korumasız olan barınak ve çevresindeki ulaşım yolları 70 santimetre yükseltildi. Oluşturulan setlerle baskınların önüne geçilirken, barınağa giriş - çıkışı sağlayan yaya ve araç yollarında da düzenlemeler yapıldı.

SETLER ÖRÜLDÜ

Teknelerin bakımlarının yapıldığı bölüm; başta ızgaralar olmak üzere sil baştan yenilerek, teknelerin bakımı esnasında denize dökülen pis suların kanalizasyona dökülmesi sağlandı. Barınakta bulunan tuvaletlerde de çalışma yapan belediye ekipleri, giderlerini kanalizasyona bağladı. Barınak çevresinde bulunan sosyal tesislerin altyapı sistemlerinin yenilenmesiyle Mavişehir Balıkçı Barınağı modern bir görünüme kavuşturuldu.

"BARINAK ARTIK DAHA GÜVENLİ DAHA MODERN"

Karşıyaka sahilini modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızın kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Balıkçı barınağı, yaptığımız çalışmalar neticesinde artık daha güvenli ve modern bir yer. Karşıyaka insanını denizle, sahille daha rahat ve kolay buluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim