• BIST 9292.11
  • Altın 4327.984
  • Dolar 39.4192
  • Euro 45.6685
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

İzmir’in 5 ahşap iskelesi Ağustos sonunda hazır

İzmir’in 5 ahşap iskelesi Ağustos sonunda hazır
İzmirlileri denizle buluşturmak, denizle ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yapımına başlanan 5 ahşap iskele iki aylık bir gecikmenin ardından Ağustos ayı sonunda açılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karataş ve Üçkuyular sahilinde projelendirdiği 5 ahşap iskelenin yapım çalışmaları sözleşmeye göre iki ay gecikti. Yüklenici firmanın sözleşmedeki süreye uymadığı için işi cezalı olarak tamamlayacağı kaydedildi.

Kent tarihinde yeri olan ahşap iskelelerden yola çıkılarak, İzmirliler'i denizle buluşturmak hedefiyle hazırlanan 5 ahşap iskele projesinde gecikme yaşandı. Yüklenici firmayla yapılan sözleşmeye göre 19 Haziran'da bitmesi gereken iskeleler üzerinden 2 ay geçmesine rağmen tamamlanamadı.

Yaşanan gecikmenin yüklenici firmadan kaynaklandığı, taahhüt ettiği işi zamanında tamamlamadığı için firmanın hak edişler üzerinden cezalı olarak söz konusu iskeleleri tamamlayacağı öğrenildi. Yetkililer ise iskelelerin büyük oranda tamamlandığını, firmanın elektrik malzemesi montajını henüz yapmadığı için gecikme yaşandığını belirtti. Eksikliklerin ise Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim