• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Teos Marina tel örgüleri kaldırdı, halkla buluştu

Teos Marina tel örgüleri kaldırdı, halkla buluştu
Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı.

Seferihisar Sığacık'ta bulunan ve denizcilerin büyük gözdesi olan Teos Marina, tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı2011 yılında TYHA (The Yacht Harbour Association) tarafından Uluslararası Kalite Standartları çerçevesinde yüksek kalite bağlama, teknik, güvenlik, temizlik ve sosyal tesisleri ile "5 Altın Çıpa" kalitesinde hizmet veren marinalar arasına girmeyi başaran Teos Marina, 2012 yılında da Dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci "5 Mavi Yıldız" lı marina olmaya hak kazanmıştı.

Denizde 480, karada 80, kanal rıhtımında ise 30 küçük tekne kapasitesiyle hizmet veren marinada, 2015 yılı Ağustos ayında yaşanan görev değişikliğiyle Genel Müdürlüğe atanan Fatih M. Dağıstanlı, halkın marinaya girişini engelleyen tel örgüleri sökerek, marinanın halka buluşması için ilk adımı attı.

Çalışmalarda, Seferihisar halkıyla ve ziyaretçilerle marinayı bütünleştirmek adına, teknelerin bulunduğu kıyı kesimi çitle çevirerek halkın marinaya girişini sağlayacak yürüyüş alanı açıldı.

"SEFERİHİSAR VE MARİNA BİR BÜTÜN OLMALI"

Marina Genel Müdürü Fatih M. Dağıstanlı yaptığı açıklamada, hem yatçılara en iyi hizmeti sunmak hem de Sığacık ve Seferihisar bölgesinin gelişimine katkı vermek istediklerini söyledi. Dağıstanlı; "İlk adım olarak tel örgüleri kaldırarak halkımızın marinayla bütünleşmesi, denizciliği ve yatçılığı benimsemesini ve daha çok sevmesini planladık. Ayrıca ticari alanlarımızda oluşturmak istediğimiz çarşı konseptiyle Sığacık'a nezih ve kaliteli bir alışveriş merkezi sunmayı planlıyoruz. Türkiye'nin tanınmış firmalarıyla görüşüyor, onları buraya çekmeye çalışıyoruz. Turizm açısından günden güne gelişen Seferihisar, marinasıyla birlikte bir bütün olmalı, ulusal ve uluslararası platformlarda adını duyurmalıdır" dedi.

"BELEDİYEYLE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ"

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'le de görüştüklerini ve birlikte ortaklaşa projeler planladıklarını söyleyen Dağıstanlı; "Yerel yönetim ve ilçenin en büyük yatırımcı firması olarak ortak çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki günlerde MAR-BEL (Marina-Belediye) Sanat ve Kültür Merkezi'ni açmış olacağız. Kapımızı sanatseverlere açacağız ve belediyenin etkinliklerine de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Bu haber toplam 6941 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim