• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ekol İspanya 2 yılda büyük yol kat etti

Ekol İspanya 2 yılda büyük yol kat etti
2014 yılında Akdeniz’in lojistik kıyılarını birleştirme hedefi ile kurulan Ekol İspanya, bugün birçok Avrupa ülkesi için çözümler sunan entegre lojistik sağlayıcıları arasındaki yerini aldı.

Ekol Lojistik Barselona’da düzenlenen Uluslararası Lojistik ve Materyal Taşımacılığı Fuarı’na (SIL) da bu yıl ikinci kez katılarak, ziyaretçiler ile projelerini ve yatırım planlarını paylaştı. Fuar sırasında Demiryolu Şirketi Viia tarafından da Ekol Lojistik “En iyi Partner’ ödülüne layık görüldü.

Ekol İspanya Ülke Müdürü Alfio Centocinque’in de hazır bulunduğu fuarda şirketin son dönem proje ve yatırımlarına ilişkin şu detaylar kaydedildi: ‘’Açılışımızdan sadece iki yıl sonra, Ekol İspanya hem lojistik hizmetlerini geliştirmiş hem de birçok ülke için günlük çözümler sunan liderlerden biri olmuştur. Şu anda Barselona, Madrid ve Zaragoza'da olmak üzere toplam 3 tesisimiz bulunuyor. 2016 yılı içerisinde yeni şube yatırımı planlarımızı gerçekleştireceğiz.”

2015 yılında 100.000'den fazla grupaj taşımacılığı yaptıklarını dile getiren Alfio Centocinque, Ekol İspanya’nın Almanya, Hollanda, Belçika, Macaristan, Polonya, İtalya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Avusturya, Danimarka, İsviçre ve tabi ki Türkiye ile arasındaki çift yönlü günlük grupaj bağlantısı ile ağını geliştirerek İberya pazarında hâlihazırda çok güçlü olan pozisyonunu daha da sağlamlaştırdığına Ekol filosunda bulunan 5 Ro-Ro gemisinden AYSHE 52 saatlik bir transit süresi ile İspanya sınırına çok yakın Sete Limanı ile İzmir – Alsancak Limanı arasında hizmet veriyor. Karayoluna alternatif bu ayrıcalıklı hizmet ile Türk ithalat ve ihracatçısına ciddi bir zaman tasarrufu sağlanmış oluyor.

2016 yılı sonuna doğru açılması planlanan Ekol İran ise İspanya için de stratejik bir önem taşıyor. Hali hazırda çalışılan otomotiv, tekstil ve kimya dahil olmak üzere birçok sektörden İspanyol şirketi için iyi bir Yakın Doğu bağlantısı Ekol aracılığı ile sağlanacak.

e-002.jpge2-002.jpg

Bu haber toplam 6091 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim