• BIST 9558.16
  • Altın 2486.4
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Antalya'da dev turizm toplantısı

Antalya'da dev turizm toplantısı
REWE Holding bünyesindeki DER Touristik Yönetim Kurulu ile dünyadaki genel müdürleri Türkiye turizmine olan desteklerini göstermek amacıyla Ocak ayında Antalya'da toplanacak.

REWE Holding'e bağlı DER Touristik’in Türkiye’deki incoming şirketi Destination Touristic Service Türkiye Genel Müdürü Ertan Sakallı ve Finansal Türkiye Genel Müdürü Hasan Ketenci,  yaptıkları açıklamada, DER Touristik’in yönetim kurulu toplantısının zor geçen 2016 yılının ardından Türkiye’de tekrar büyüme ve atağa geçme hedefi ile dünyadaki tüm genel müdürlerin katılımıyla 15 Ocak tarihinde Belek’te bulunan Regnum Carya Resort Otelde toplanacaklarını belirttiler.

Sakallı ve Ketenci, normalde metropollerde yapılan yönetim kurulu ve dünyadaki genel müdürlerinin katıldığı toplantının ilk kez bir destinasyonda düzenleneceğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"DER Touristik CEO’su ile birlikte yönetim kurulu, dünyadaki tüm genel müdürlerinde katılacağı toplam 80 üst düzey yönetici 15 Ocak tarihinde Antalya’da bir araya gelerek Türkiye ile ilgili olan önyargıları kırmaya çalışacaklar. Toplantının Antalya’da düzenlenmesi başlı başına bir olaydır. 2017 yılı için uçak kısıtlamasına gidilmiyor Uzakdoğu’dan ABD’ye, Akdeniz çanağından ülkelere kadar DER Touristik’in bulunduğu tüm ülkelerin genel müdürleri de Antalya’da olacak. DER Touristik 2017 yılı turizmi için iyimser. Pazarın düzeleceğine inanıyor. Antalya’daki toplantıda Türkiye’ye olan güvenlerini ortaya koyuyor. . Apollo grubunu satın aldıktan sonra 12 Milyar Avroluk bir ciroya ulaşan DER Touristik Almanya’nın en büyük 2. tur operatörü oldu. DER Touristik turizme yatırımlarına devam ediyor."

 

Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim