ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
YORUM HATTI
GAZETE BAŞLIKLARI



Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ulaştırma Gazetesi’nin yeni sayısı çıktı
İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Kara&Deniz Gazetesi, yeni yılda, yeni bir isimle, yayım hayatına başlıyor.
03 Ocak 2012 / 10:05

Ulaştırma Gazetesi’nin yeni sayısı çıktı

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Kara&Deniz Gazetesi, yeni yılda, yeni bir isimle, yayım hayatına başlıyor.

Recep Canpolat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan ULAŞTIRMA Gazetesi, Ayşe Olcay’ın Genel Yayın Yönetmenliği, Hakkı Şen’in Genel Koordinatörlüğünde okuyucularının beğenisine sunuldu.

Kara Ulaştırma, Deniz Ticareti, Lojistik ve Bilişim sektörüne yönelik, geniş bir yelpazede yayınlanacak olan ULAŞTIRMA Gazetesi, zengin ve güncel haber içeriği, güçlü editoryal yapısı ile sektöre “merhaba” dedi.

“Ulaşım, İletişim ve Bilişim Gazetesi” sloganı ile haftalık olarak yayımlanacak olan ULAŞTIRMA Gazetesi 25 bin adet baskı yaparak, sektöre dağıtımı yapıldı.

ABONELİK İÇİN:

Yıllık Abone Bedeli: 60 TL’yi İstanbul Haber Ajansı Ltd. Şti. Yapı Kredi Bankası Fındıklı Şubesi’ne yatırıp dekontunu aşağıdaki faks numaralarına göndermeniz yeterli.

IBAN:TR13 0006 7010 0000 0064 8990 72

Faks: 0212 2937549

NOT:ULAŞTIRMA Gazetesi, www.ulastirma.com.tr internet sitesi üzerinden yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacak.  

ULAŞTIRMA GAZETESİ'NİN YENİ SAYISI

ulastirma_manset_0.jpg

www.UlasimOnline.Com

ULAŞIM ONLINE TV
ÖZEL HABER
ANKET
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sizce başarılı mı?
EVET
HAYIR
FİKRİMYOK
RÖPORTAJ