• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

UND Kasko poliçesi büyük ilgi görüyor

UND Kasko poliçesi büyük ilgi görüyor
Sigorta sektörünün deneyimli markası Evrim Sigortacılık Hizmetleri A.Ş. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği, işbirliğiyle üyelerinin kasko ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulan “UND Kasko” ürünü büyük ilgi görüyor.

Evrim Sigorta “UND Kasko” poliçesine gösterilen ilgiden memnun

Sigorta sektörünün deneyimli markası Evrim Sigortacılık Hizmetleri A.Ş. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) işbirliğiyle Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyelerinin kasko ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulan “UND Kasko” ürünü büyük ilgi görüyor.

“UND Kasko” Uluslararası nakliyat firmalarının yaptırması gereken sigorta poliçesi derdine son verdi

Geniş teminat yapısı ve birçok teminatı ile ilklere imza atan “UND Kasko” şirketlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Uluslararası nakliyat firmalarının yetkilileri “UND Kasko”nun şirketlerin poliçe arayışlarına gerek kalmadan en doğru seçim olduğunu belirttiler.

Böyle bir poliçe ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyelerine hizmet verdikleri için Evrim Sigortacılık Hizmetleri’ne teşekkür ettiklerini belirten yetkililer bu poliçenin birçok sorunu ortadan kaldırdığı için şoför arkadaşların da gönül rahatlığı ile seyahatlerine çıktıklarını belirttiler.

“En iyi dizayn edilmiş poliçe”

Evrim Sigortacılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi “UND Kasko’ya gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Çelebi sözlerine şöyle devam etti “UND Kasko gerçekten uluslar arası nakliyat firmaları için dizayn edilmiş çok özel bir poliçedir. Bu poliçeye olan ilgi her geçen gün artıyor. Son iki ay içerisinde çok önemli satış rakamlarına ulaştık. Müşterilerimizden de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu ilgi bundan sonra Uluslararası Nakliyat firmaları için hazırlayacağımız poliçelerimiz için bize büyük motivasyon sağladı”

“UND Kasko” nedir?

UND Kasko uluslararası nakliyat yapan sıfır km’deki araçların bir yıl içerisinde pert olması halinde aracın hasarını sıfır km değerinden hesaplıyor. Poliçe ayrıca Irak ve Afganistan’a giden araçlara da güvence sağlıyor. Teminat dahilinde üçüncü şahıs sorumluluk teminatı ile 1 milyon liraya kadar manevi tazminat ödemesi (kan parası) yapılabiliyor ve özel eşya teminatı ile cep telefonu ve laptop haricindeki özel eşyaların çalınmasına karşılık 1.000 TL tutarında teminat veriliyor.

Evrim Sigorta: 25 yıllık deneyim

25 yıl önce kurulan ve merkezi İstanbul'da olan firma, eğitim odaklı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Türkiye sigorta sektörünün lider acentelerinden biri olan Evrim Sigorta, 17 çalışanı, 11 bin 415 sigortalısıyla, tüm branşlarda hizmet veren, sürekli kârlı ve büyüme kaydeden bir sigorta acentesi. Evrim Sigorta günümüz gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedefleyerek, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile hizmeti ve kaliteyi yaymayı sosyal sorumluluk olarak kabul ediyor.

Geçmişten gelen sigortacılık kavramını evrimleşen yönetim anlayışı ve ilerleyen teknoloji ile birleştirerek alanında lider olmayı başaran şirket, geçmişin deneyimleri ile geleceğe bakıyor.

Satış öncesi ve satış sonrası hizmette her zaman müşterinin yanında olmayı en temel ilkesi olarak kabul eden Evrim Sigorta’nın, daima ulaşılabilir olmak, yenilikçi ve öncü olmak, teknolojisiyle güven sağlamak, müşteri ve çalışanlara eğitim desteği sunmak da hedefleri arasında bulunuyor.

Evrim Sigorta, Türkiye ve dünyanın en büyük sigorta şirketleri arasında yer alan; Ergo, Ergo Emeklilik ve Hayat, Anadolu Sigorta, Allianz, Allianz Emeklilik, Groupama Sigorta, HDI, AXA Sigorta, Güneş Sigorta’nın acenteliklerini yürütüyor.

7/24 telefon desteği ile dünyanın herhangi bir yerinden anında destek alınabilen Evrim Sigorta'nın hızlı ekspertiz hizmeti kapsamında servise giden araçlar, bir iki saat içerisinde ekspertizi yapılarak tamire alınıyor.

Şoförlere kartvizit niteliğinde birer bilgi kartı veren Evrim Sigorta ayrıca; hasarlar, ödeme bilgileri ve eksik evraklar konusunda müşteriyi SMS ile bilgilendirerek, müşterinin hasarlar üzerindeki kontrolünü sağlıyor.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Bu haber toplam 3566 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim