• BIST 9645.02
  • Altın 2412.297
  • Dolar 32.5798
  • Euro 34.7928
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Adapazarı-İstanbul Treni Köseköy'de durmaya başladı

Adapazarı-İstanbul Treni Köseköy'de durmaya başladı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndaki çalışmaları sonrasında Adapazarı-İstanbul Ekspress Treni Köseköy'de durmaya başladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in İstanbul ve Adapazarı'na gidecek ilçe sakinleri için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile çalışmaları sonrasında Adapazarı-İstanbul Ekspress Treni Köseköy'de durmaya başladı. Adapazarı – İstanbul (Mithatpaşa-Pendik ) Ekpress Treni Köseköy İstasyonu'nun yanı sıra Arifiye, Sapanca, İzmit, Derince, Yarımca, Hereke, Gebze ve Pendik istasyonlarında duruyor.

KÖSEKÖY'DE İSTASYON

Adapazarı – İstanbul (Mithatpaşa-Pendik ) Ekpress Treni Köseköy'de durması hakkında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Yüksek Hızlı Tren sonrasında Adapazarı-İstanbul Ekpress Treni de seferlerine başladı. Arifiye, Sapanca, İzmit, Derince, Yarımca, Hereke, Gebze ve Pendik duraklarına girişimlerimiz sonrasında Köseköy İstasyonu'da eklendi. Hemşehrilerimizin Adapazarı ve İstanbul'a çok daha rahat ulaşması için Köseköy İstasyonu hizmet vermeye başlamıştır. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL-ANKARA HIZLI TREN İSTASYONU

Adapazarı – İstanbul (Mithatpaşa-Pendik) Ekpress Treni'nin Köseköy'de durmasının yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın İstanbul-Ankara Hızlı Tren Yolu projesinin en önemli bölümü olan "Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu" projesinde Köseköy'de istasyon kurulacağını hatırlatan Başkan Üzülmez "Kartepemiz de istasyonların olması turizme büyük katkı verecektir. İlçemizin dünya ile olan bağlantısının sağlayacak olan istasyon ile ticari hayata çok önemli destek sağlayacaktır. Kartepe yeni Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biri olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 12808 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim