• BIST 9891.05
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Ceyhanda hemzemin çilesi bitiyor

Ceyhanda hemzemin çilesi bitiyor
Öztürk, ‘Daima Hizmet Daima Ceyhan’ sloganı ile çıktıkları yolda Ceyhan’ı ve Ceyhanlıyı Ankara ile buluşturduklarını hükümetin de hizmet taleplerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmadığını söyledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ‘Daima Hizmet Daima Ceyhan’ sloganı ile çıktıkları yolda Ceyhan’ı ve Ceyhanlıyı Ankara ile buluşturduklarını hükümetin de hizmet taleplerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmadığını söyledi.

İLK HEDEFİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TOKİ KONUTLAR

Kentsel Dönüşüm ve TOKİ projelerinin hayata geçirmek çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “Allah’ın izniyle Ceyhan’da sorun haline gelen hemzemin geçitlerine de çare bulmak için kolları sıvadık. TCDD Genel Müdürlüğü ile istişare ediyoruz. Hemzemin geçit sorununa Ceyhan’dan geçecek olan ‘Hızlı Tren’ projesi ile çözüm bulmuş olacağız.” dedi.

CEYHAN’A HIZLI TREN

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhanlılara verdikleri sözleri bir bir gerçekleştirmenin gayreti içersinde olduklarının altını çizerek “Ceyhan’a yapılacak hizmetlerde en büyük katkıyı oylarıyla Ceyhan ile Ankara’yı buluşturan hemşehrilerimiz sağlamıştır. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu 13 Ocak’ta Adana’ya teşriflerinde Ceyhan’a hızlı tren yapılması için söz vermişti. Hızlı Tren ihalesi yapılarak ilk etapta Toprakkale, Ceyhan, Adana ve Mersin hatlarının hızlı trene dönüştürülmesi planlanmaktadır. Şahsım ve Ceyhanlı hemşehrilerim adına Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. ” Dedi.

CEYHAN GARI'NA YENİ BEKLEME SALONU

Başkan Alemdar Öztürk Ceyhan’dan geçecek Hızlı Tren hattı ile birlikte bekleme salonuna ihtiyaç olduğunu bu yüzden istasyondaki tarihi binanın restore edilerek hem bekleme salonu hem de kafeterya olarak hizmet vereceğini söyledi.

Bu haber toplam 2901 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim