• BIST 9390.51
  • Altın 4146.904
  • Dolar 38.744
  • Euro 43.3975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Amerika'da Denver şehrinin ulaşım ağı genişliyor

Amerika'da Denver şehrinin ulaşım ağı genişliyor
Amerika’da Colorado eyaletinin bir şehri olan Denver, şehir içi ulaşım ağını genişletmek için düğmeye bastı.

Denver bölgesel ulaşım müdürlüğü ile Balfour Beatty liderliğindeki bir grup şirket Denver şehir içi ulaşımın genişletilmesi hususunda anlaştılar.

Balfour Beatty firması liderliğinde proje için çalışacak firmalar, Parsons Brinckerhoff, Capitol Management, Transit Safety&Security Solutions ve System Consulting and Communication Infrastructure Group olarak belirlendi.

Lincoln hafif raylı sisteminin E ve F hatlarının genişletilmesi olarak planlanan hattın uzunluğunun 3,7 km olacağı belirtildi. Hattın proje aşamasının bu yıl sonunda başlaması ve yapımınında 2016 yılında başlaması planlandı. Hattın hizmete açılmasının ise 2019 yılının başlarında olması tahmin ediliyor.

Yapılacak yeni hattın bedeli ise 233,1 milyon dolar olacak. Şu ana kadar hali hazırda proje için 34 milyon dolar harcanmış durum.

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim