• BIST 9702
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Hyundai'den şehirlere sanat eseri

Hyundai'den şehirlere sanat eseri
Hyundai Motor Company (HMC), ürettiği üstün kaliteli otomobillerini müşterilerine ilginç ve etkileyici yollarla tanıtmaya başladı.

Hyundai Motor Company (HMC), ürettiği üstün kaliteli otomobillerini müşterilerine ilginç ve etkileyici yollarla tanıtmaya başladı. Müşterileriyle arasında sıkı bir bağ kurmayı birinci hedef olarak belirleyen Hyundai bu doğrultuda, eş zamanlı olarak dünyanın en heyecan verici 6 farklı şehrinde aynı mobil reklamları kullanmaya başladı.

İlham verici kaliteli otomobillerini, insanı büyüleyen şehirlerde tanıtmak isteyen Hyundai, ilk olarak İstanbul , Barcelona, Mexico City, New York, Paris ve Singapur’u pilot noktalar olarak belirledi. Ayrıca Hyundai, Paris ve Mexico City’deki toplu taşıma araçlarına ücretsiz Wi-Fi imkanı da sağlıyor.

Hyundai, bu tramvay ve otobüslerle selfie çekerek sosyal medyada paylaşmak isteyenlere de #HyundaiTravelmate adı altında özel bir hashtag hazırladı. Özellikle bu şehirleri ziyaret eden turistler tarafından ilgiyle karşılanan tramvay ve otobüsler, 55 milyondan fazla kişiye ulaşmış oluyor. Yaratıcı mozaik sanat eseri uygulamalar, belirli bir mesafeden bakıldığında her bir kentin ikonik siluetini oluşturan minik Hyundai logolarıyla desteklenmiş oluyor. Örneğin, ilk olarak İstanbul’da başlayan çalışmada, ünlü Sultan Ahmet silüeti Hyundai sloganının yanında görünüyor. “Bir adım uzaklaş, İstanbul’dan  fazlasını gör”.

Hyundai Motor Company, Denizaşırı Ülkeler Pazarlama Başkanı Scott Noh, konuyla ilgili olarak “ Müşterilerimize Hyundai’nin yepyeni modellerini farklı bir yolla tanıtmak istiyoruz. Altı farklı şehirde uyguladığımız bu çalışmayla, günlük sıradan ulaşım gereksinimlerini renkli ve heyecan verici bir hale getirmek istedik.

İnsanlar seyahatları esnasında çekeceği fotoğrafları hem başkalarıyla paylaşabilir hem de unutulmaz anıları arasına katabilir. Hyundai olarak amacımız müşterilerimizle duygusal etkileşim yoluyla sıkı bir bağ kurmak” dedi.

Bu haber toplam 2593 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim