Akçaray projesinden bahseden Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Şube Müdürü Ahmet Çelebi, “Alternatif 10 güzergah çalışıldı. Tramvay Güzergahı SEKA Park Bilim Merkezi önünden başlayarak GAR binası, Fevziye Camii, Yeni Cuma Camii, Fuar Valilik, Doğu Kışla, Namık Kemal Lisesi, Kaymakamlık ve Yahya Kaptan olarak belirlendi. Bunun sonucunda da en uygun güzergah ortaya konuldu. Bilindiği gibi projelerimizin ihale aşamaları tamamlandı. 12 tramvay aracımız Durmazlar Makine tarafından üretilecek. Mavi renkte tramvaylar olacak. 7 km olan bu hattın çalışmaları devam etmekte. Toplam yolcu kapasitesi 290 kişidir. İşin maliyeti ise 113 milyon 990 bin lira olup, 19 Ekim’de temel atma töreni olacak” dedi.
Akçaray Projesi'nin temeli atılıyor

Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Şube Müdürü Ahmet Çelebi, Akçaray Projesi'nin 19 Ekim’de temel atma töreni olacağını kaydetti.
Bu haber toplam 4734 defa okunmuştur
Etiketler: Akçaray,  projesi,  Kocaeli,  valiliği,  Ahmet Çelebi,  ulaşım,  ulaştırma,  istanbul,  haber,  istanbul haber ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
 Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi üç ay daha ücretsizUlaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle yüksek hızlı trenlerde (YHT) olduğu gibi Marmaray ve Başkentray'da da normalleşme planını uygulamaya başlayacaklarını bildirdi
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi üç ay daha ücretsizUlaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle yüksek hızlı trenlerde (YHT) olduğu gibi Marmaray ve Başkentray'da da normalleşme planını uygulamaya başlayacaklarını bildirdi YHT seferleri iki ay aradan sonra başladıAnkara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni'nin gardan uğurlanması törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Trenlerimiz yüzde 50 kapasiteyle çalışıyor, diye bilet ücretlerinde artış söz konusu değildir. dedi.
YHT seferleri iki ay aradan sonra başladıAnkara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni'nin gardan uğurlanması törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Trenlerimiz yüzde 50 kapasiteyle çalışıyor, diye bilet ücretlerinde artış söz konusu değildir. dedi. Ulaştırma Bakanı açıkladı: YHT seferleri 28 Mayıs'ta başlıyorSalgın yüzünden 2 ay ara verilen yüksek hızlı tren seferleri, 28 Mayıs'tan itibaren yeniden başlayacak. Açıklamayı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptı.
Ulaştırma Bakanı açıkladı: YHT seferleri 28 Mayıs'ta başlıyorSalgın yüzünden 2 ay ara verilen yüksek hızlı tren seferleri, 28 Mayıs'tan itibaren yeniden başlayacak. Açıklamayı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptı. OSB-Gebze-Darıca metro hattı 2023'te açılacakKocaeli metrosunun ilk etabını oluşturan ve 5 milyar liralık yatırım tutarıyla hayata geçirilmesi planlanan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında tünel açma çalışmaları devam ediyor.
OSB-Gebze-Darıca metro hattı 2023'te açılacakKocaeli metrosunun ilk etabını oluşturan ve 5 milyar liralık yatırım tutarıyla hayata geçirilmesi planlanan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında tünel açma çalışmaları devam ediyor.Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim




































