• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Federal-Mogul InnoTrans 2016’da görücüye çıkıyor

Federal-Mogul InnoTrans 2016’da görücüye çıkıyor
Federal-Mogul InnoTrans 2016’da daha verimli ve güvenli demiryolu uygulamaları için ürettiği bileşenleri görücüye çıkarıyor.

Glinde/Wiesbaden, Almanya 29.07.2016 -  Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML)’ın iki grubu olan Federal-Mogul Motorparts ve Federal-Mogul Powertrain, demiryolu uygulamalarına yönelik ürün gamını InnoTrans 2016’da sergileyecek. Fuarda aynı zamanda iki yeni ürün ilk defa tanıtılacak: uzun kabloların montaj sürecini önemli ölçüde azaltan gelişmiş sistem koruma kaplama tasarımı ve yük vagonları için yeni nesil kompozit fren blokları Jurid 822 ve Jurid 847. Şirket ayrıca geniş piston segman portföyünün yanı sıra rulman ile yağ sızdırmazlık elemanlarını da görücüye çıkartacak.

"EŞSİZ BİR POZİSYONDAYIZ"

Federal-Mogul; enerji, ticari araçlar, denizcilik ve havacılık alanlarındaki bilgi ve deneyimini kullanarak demiryolu endüstrisi için ürünler üretiyor. Otomotiv pazarında olduğu gibi demiryolu pazarının da hızla geliştiğini söyleyen Federal-Mogul Motorparts Küresel Fren Başkanı ve EMEA Bölgesel Başkanı Martin Hendricks, “Yüksek kalitede güvenilir bileşenler üretmek konusundaki uzmanlığımız sayesinde demiryolu müşterilerimizin bu dinamik pazardaki ihtiyaçlarını karşılamak, güvenlik ve verimlilik hedeflerinin yanı sıra mevzuat ve çevreye ilişkin hedeflerine ulaşmalarını sağlamak açısından da eşsiz bir pozisyondayız” dedi.

Federal-Mogul Motorparts, yük vagonu uygulamaları için iki yeni demiryolu fren blok sürtünme malzemesini tanıtacak. Jurid 816M ürünün geliştirilmiş versiyonu bir K-blok sürtünme elemanı malzemesi olan Jurid 822, teknoloji harikası tek taraflı 1xBgu fren vagonlarına K-blok çözümleri sunuyor. Yeni LL fren bloğu olan Jurid 847 ise dökme demir bloklara sahip yük vagonlarının AB mevzuatına uyumlu hale getirilmesini sağlıyor. Orijinal dökme demir bloklarla değişime uyumlu olan Jurid 847, Avrupa’da 400 binden fazla vagona ses düzeyini azaltma çözümü sunuyor. LL blokları ses düzeyini ve aşınma miktarını azaltırken sürtünme performansını aynı düzeyde tutuyor.

Bu haber toplam 3297 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim