• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

AntRay'da 3.Etap 2019'da tamamlanacak

AntRay'da 3.Etap 2019'da tamamlanacak
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Varsak-Meltem arasında planlanan 3. Etap raylı sistem projesine bu yılın sonunda başlayıp 2019 yılına kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol’den tramvaya binerek, otogara kadar seyahat etti. Halkla sohbet eden Başkan Türel, raylı sistem 3. etabına yılsonuna kadar başlamayı hedeflediklerini müjdeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı  temel atma töreninin ardından Şarampol Projesi’ndeki çalışmaları inceledi. Tonguç Caddesi kesişiminden SSK’ya kadar olan bölümde inceleme yapan Türel, ışıklandırma konusunda yetkililere talimatlar verdi. Bu arada esnaf ve vatandaşla sohbet eden Başkan Türel, Şarampol’ün Antalya’nın en prestijli projesi olduğunu söyledi.

TÜREL TRAMVAYDA

Başkan Menderes Türel, Şarampol Projesi’ni denetledikten sonra, Antray’a binerek Otogar durağına kadar seyahat etti. Başkan Türel’i tramvayda karşılarında gören yolcular kısa bir şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, kendilerine iyi yolculuklar dileyen Türel’e yoğun ilgi gösterdi. Seyahat boyunca Antalyalılarla sohbet eden Türel, sorun, talep ve görüşlerini dinledi. 

3. ETABA BAŞLAYACAĞIZ

Başkan Türel, kendisine yer vermek isteyenlere teşekkür edip, ayakta halkla sohbet ederek yolculuk etmeyi tercih etti. Vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan Türel, özellikle 3. Etap Raylı Sistem Projesi hakkında bilgiler verdi. Türel, Varsak-Meltem arasında planlanan 3. Etap raylı sistem projesine bu yılın sonunda başlayıp 2019 yılına kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi. Antalyalılar seyahat boyunca Başkan Türel ile selfi  çektirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Türel Otogar durağında yolculuğunu tamamladı. 

Bu haber toplam 5369 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim