• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İlhan Bayram: İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak

İlhan Bayram: İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, "Projelendirdiğimiz ve 2018 yılında temellerini atacağımız Darıca, Gebze ve OSB'ler metrosunu, İstanbul ile bütünleştirerek ulaşımda dev bir hamle yapmış olacağız." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını bildirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Sekreter İlhan Bayram, İstanbul metrosunun Gebze'de inşa edilecek metro hatlarıyla entegre edilmesine ilişkin görüşlerini iletmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile bir araya geldi.

Bayram görüşmede, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Metro Hattı'nı Gebze'deki OSB'lere, Tuzla Metrosunun da Gebze kent merkeziyle entegre edilmesi konusundaki isteklerini Baraçlı'ya iletti.

"İstanbul'a daha hızlı ve kontrollü ulaşım sağlayacak"

İstanbul metrosunun Kocaeli'ye uzamasıyla ulaşımda büyük bir talebin karşılanacağını belirten Bayram, "Amacımız, hemşehrilerimizin taleplerine ve ihtiyaçlarına yönelik adımlar atmak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da Gebze Metrosu'yla birlikte bu projeye de çok önem veriyor. Bu önemli projelerin hayata geçirilmesiyle vatandaşlarımız, İstanbul'a daha hızlı ve kontrollü ulaşım sağlayacak. Tarihi çok eskilere dayanan iki metropol şehir bu projeler sayesinde daha da yakınlaşacak." ifadesini kullandı.

Genel Sekreter Bayram, raylı sistemlerle ilgili çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü vurgulayarak, "Projelendirdiğimiz ve 2018 yılında temellerini atacağımız Darıca, Gebze ve OSB'ler metrosunu, İstanbul ile bütünleştirerek ulaşımda dev bir hamle yapmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 9127 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim