• BIST 9431.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Carine Bruwer Şampiyona'ya damga vurdu

Carine Bruwer Şampiyona'ya damga vurdu
Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı ve prestijli yüzme yarışı olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın en önemli ayağı tamamlandı.

Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’un ev sahipliğinde binlerce sporcu ve sporseveri bir araya getiren şampiyonanın en zorlu parkuru olan 10 kilometrelik Hapimag Maratonu’nu 2.44.58’lik derecesiyle Güney Afrikalı sporcu ve yan flüt sanatçısı Carina Bruwer kazandı. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın merakla beklenen etabı tamamlandı.

Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da düzenlenen şampiyona farklı disiplinlerde düzenlenen yarışmalarla katılımcıları zorlarken, sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Yarı maraton, maraton, bayrak yarışları gibi birçok parkurda çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonaya Hapimag Maratonu damga vurdu.

‘Benzersiz bir deneyim’

Hapimag Resort Sea Garden Bodrum sponsorluğunda düzenlenen Hapimag Maratonu 10 kilometrelik parkuru ile katılımcılara zor anlar yaşattı. Dayanıklılık ve yüksek motivasyon gerektiren maratonu Güney Afrikalı sporcu Carina Bruwer kazandı.

carina-bruwer-1-001.jpg

2.44.58’lik derecesiyle parkuru tamamlayan Bruwer; “Geçmişte daha uzun mesafeler yüzdüm ama 10 kilometrelik Hapimag Maraton’u gerçekten zorlu geçti. Karaada rotasını yüzerek keşfetmek benzersiz bir deneyim oldu.

carina-bruwer--2.jpg

Böyle güzel bir doğada üstelik uluslararası bir yarışmada yer almak benim adıma büyük bir mutluluk. Kazanmak ise bu mutluluğu taçlandırdı. Organizasyonu kusursuz hale getiren tüm yarışmacı, seyirci ve yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Carine Bruwer kimdir?

Tam zamanlı bir maraton yüzücüsü olan Bruwer, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için 1998’den beri yüzüyor. Bu amaçla kurduğu ‘Umut İçin Yüz’ insiyatifi aracılığıyla farklı ülkelerde uzun mesafe yüzerek dezavantajlı çocuklara destek veriyor.

carina-bruwer-3.jpg

Cebelitarık’ta kadınlar rekorunu kıran Bruwer’in yüzdüğü rotalar arasında Manş Denizi’nin yanı sıra Fransa’dan İtalya’ya Monako üzerinden geçtiği parkurlar da yer alıyor. Carina Bruwer 38 yaşında ve 3 çocuk annesi. Bunun yanı sıra Bruwer, yan flüt virtüözü olarak, Sterling EQ isimli müzik grubunun da üyeleri arasında bulunuyor.

DENİZ HABER AJANSI

 

Bu haber toplam 4058 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim