• BIST 8718.11
  • Altın 2245.853
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1705
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

AUTO KING’te 3 kampanya bir arada

AUTO KING’te 3 kampanya bir arada
AUTO KING, 22 Haziran’a kadar sürecek Babalar Günü kampanyasının yanı sıra 29 Haziran’a kadar sürecek olan Mekanik Bakım ve Seramik Kaplama kampanyasıyla araçlarda oluşmuş hasarlar için uygun fiyatlı çözümler sunuyor.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili bitti. Tatil için şehir dışını tercih edenler birbirinden keyifli buluşmalar gerçekleştirmek için kilometrelerce yol kat edip uzun saatler araç kullandılar. Bu nedenle tatil öncesinde olduğu gibi dönüşünde de aracın bakımını yaptırmak son derece önemli. Sürüş güvenliği ve aracın konforunun devamı için bakımın son derece önemli olduğunu dile getiren AUTO KING Satış ve Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, bu nedenle araç sahiplerinin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek üç farklı kampanya başlattıklarını söyledi. 

Bir araç için gerekli olan tüm süreçlerin bakımını gerçekleştirdiklerini belirten KıraçBabalar Günü, Mekanik Bakım ve Seramik Kaplama kampanyalarıyla tatil dönüşünde oluşmuş olan hasarları uygun fiyatla ortadan kaldırdıklarının altını çizdi.

 

Mekanik Bakım 29 Haziran’a,  Seramik Kaplama Kampanyası ise  22 Haziran’ a kadar

Profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle tüketicilerin tüm iş süreçlerini üstlenen AUTO KING; 29 Haziran tarihine kadar sürecek olan Mekanik Bakım Kampanyası ile araçlara 26 farklı noktada check-up hizmeti sunacak. AUTO KING; Hava Filtresi Değişimi, Polen Filtresi Değişimi, Yağ ve Yağ Filtresi Değişimi ile 26 nokta check-up hizmetini 489 TL + KDV’den gerçekleştirecek.

Seramik Kaplama Kampanyası ise, araç boyasını, alaşımlarını ve camları trafikteki kirletici maddelerden koruyan, hava şartları sonucu oluşan aşınmaları ortadan kaldıran işlemleri bir paket olarak sunuyor. Seramik kaplama uygulamasında aracın boyasındaki gözeneklere bağlanan işlemler sonucu yıkama dışında her hangi temizlik işlemine gerek duyulmayan dayanıklı ve pürüzsüz bir görüntü elde ediliyor. Seramik kaplama uygulaması sonrası toz, zift ve kirlerin yüzeye tutunmasını engelleyen AUTO KING, bu hizmeti 1.000 TL  + KDV’den sunacak.

Babalar Günü Kampanyası 22 Haziran’a kadar sürecek….

22 Haziran tarihine kadar geçerli olacak Babalar Günü Kampanyası ile AUTO KING; Pasta Cila Boya koruma, Motor bakım temizliği (Hediye), Ekspres iç temizlik (Hediye) Lastik ve jant temizliği (Hediye)hizmetlerini özel olarak belirlediği fiyat ile sunacak. AUTO KING Babalar Günü Kampanyası özel fiyatı 450 TL + KDV olarak açıklandı.

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim