• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Otomobil ve motor tutkunları Agora Auto Show'da buluştu

Otomobil ve motor tutkunları Agora Auto Show'da buluştu
2019-2020 yılının otomobil, motosiklet ve bisiklet modelleri Agora AVM’de Sakaryalıların ilgi ve beğenisine sunuldu.

Eğitici, eğlenceli ve kazançlı etkinliklerin yanı sıra sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ile Sakaryalıların gönlünde yer edinen Agora Alışveriş Merkezi, yepyeni bir proje ile ziyaretçilerini karşıladı. Agora Auto Show ile sergilenen onlarca uluslararası otomotiv markasının yaklaşık 40 adet son model aracı alışveriş merkezinde otomobil severler ile buluşturuldu.

Otomobil meraklılarının Volkswagen, Ford, Opel, Dacia, Fiat, Hyundai, Renault, Seat, Skoda, Suzuki markalarının son modellerini yakından inceleyebildiği fuar 24-25 Ağustos tarihlerinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.  Otomobil markalarının yanı sıra Mondial ve Volta Motor onlarca motor modellerini motosiklet tutkunlarının beğenisine sunarken, 2018 Türkiye Süpermoto S3 Şampiyonu ve S3 Avrupa  Süpermoto  Şampiyonu Emirhan Erkan iki gün boyunca fuarda yerini aldı.

Erkan, şampiyonluklarının yanı sıra finaldeki muhteşem motor şovuyla alkışları ve genç yaşta yakaladığı başarı için takdirleri topladı. Corolli bisikletin 2019-2020 yılına ait yeni bisiklet modelleri de fuarın ilgi gören stantlarından oldu.

Sınırsız teknoloji ile harmanlanmış son model araçların yanı sıra 12 adet klasik aracın da sergilendiği Agora Auto ve Moto Show ile ziyaretçiler geçmişten geleceğe yaşanan gelişimin ışığı tutuldu. 7’den 70’e fuarın ilgi odağı olan klasik araçlar ile fotoğraf çekilen ziyaretçiler mazide yolculuk yaptı.

Onlarca otomobil,  motor ve bisiklet modelinin yer aldığı bu ücretsiz etkinlikte birçok marka ziyaretçilerine Agora Auto ve Moto Show’a özel muhteşem indirimler sundu! Agora misafirleri ve katılımcı markalar ise Sakarya’da ilk kez gerçekleştirilen bu eşsiz buluşma için Agora AVM yönetimine teşekkür etti.

agora-auto--moto-show-(1).jpgagora-auto--moto-show-(2).jpgagora-auto--moto-show-(4).jpg

Bu haber toplam 1097 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim