• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

İstanbul'da 4.7'lik korkutan deprem

İstanbul'da 4.7'lik korkutan deprem
İstanbul'da Slivri açıklarında ve çevre illerde saat 11.00'de hissedilen deprem meydana geldi. CNN Türk canlı yayınına bağlanan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Herhangi bir hasar söz konusu değil. Bize ulaşan can veya mal kaybı, yaralanma bilgisi

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen deprem 5,36 kilometre derinlikte oluştu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye saati ile 11.00'de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul ve çevre illerde hissedilen yerin 5,36 kilometre derininde oluşan depremin en yakın yerleşim birimi olan Silivri'ye bağlı Muratköy'e uzaklığının 20 kilometre 52 metre olduğu belirlendi.

Türk Kızılayı da Twitter'da yaptığı paylaşımda "İstanbul Silivri'de meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,6 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir." denildi.

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Herhangi bir hasar söz konusu değil. Bize ulaşan can veya mal kaybı, yaralanma bilgisi yok" dedi.

Yılmaz, “Ben şu an şehir merkezinde değilim. Ekibimizle köy ziyaretindeyiz. Köyde hissedilmedi ancak şehir merkezindekilerle görüştük. Orada hissedilmiş. Dört tane deprem gözlem evimiz var. Yetkili isimlerle de görüştüm. Büyük bir deprem beklemediklerini söylediler. Bu deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleştik. Herhangi bir hasar ve yaralı söz konusu değil. Bize ulaşan can kaybı yarlanma ve ya mal kaybı sölz konusu değil” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır." denildi.

DENİZ HABER AJANSI

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim